De Petre Dobrescu,

„Am început să pun pe mine după ce m-am măritat. Nu țineam cont ce mănânc”, a spus Tasha, care, când s-a apropiat de 30 de ani cântărea deja 120 de kilograme, a notat Mirror.

La circa un an de la nuntă, Tasha și Ross au început să „lucreze” la un copil. Dar Tasha put și simplu nu rămânea însărcinară, deși își dorea enorm.

„Aveam multe visuri, dar cel mai mare era legat de o familie numeroasă. Sunt cea mai mare dintr-o casă cu patru copii și am avut o copilărtie foarte fericită.

Am încercat timp de aproape cinci ani să rămân însărcinată, dar pur și simplu nu s-a întâmplat niciodată.

Am făcut tot felul de teste, dar doctorii n-au găsit niciun motiv medical pentru care nu rămâneam însărcinată.

Prieteni de vârsta mea aveau deja copii, eu de ce nu puteam?”, a spus Tasha.

Atunci, a decis să facă fertilizare in vitro. Dar doctorii i-au spus că trebuie să slăbească pentru a putea urma această procedură și a duce o sarcină.

„Încercasem diverse diete înainte, dar nimic nu mersese. A trebuit să-mi schimb obiceiurile culinare”, a mai spus.

De cele mai multe ori sărea peste micul dejun și își lua un pachet. La prânz, își cumpăra fie paste, fie un sandwich uriaș cu brânză și cu maioneză.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Își lua apoi gustări, de cele mai multe ori constând în chipsuri, pe care le iubea. La acest meniu adăuga o ciocolată și tot felul de băuturi nesănătoase.

„Soțul meu putea să mănânce când voia, ce voia și nu se îngrășa deloc”, a mai spus Tasha.

De la 120 de kilograme, la 57!

Apoi a început să mănânce sănătos și să meargă la sală.

În doar un an, ea a reușit să „piardă” 63 de kilograme, mai mult decât jumătate din greutatea ei dinainte. Iar hainele ei au devenit din ce în ce mai mici, după ce și-a completat garderoba.

După ce a slăbit, Tasha a reușit să rămână însărcinată și a reușit să dea naștere unei fetițe, pe care a născut-o pe 3 decembrie 2015. Arabelle are acum aproape 4 ani, iar mama ei este gravidă cu al doilea copil.

„În sfârșit, pot avea familia completă pe care mi-o doream”, a spus Tasha.

„Să avem un copil a fost fantastic, dar să-l avem și pe al doilea ne face să ne simțim cu adevărat împliniți. Familia e cel mai important lucru pentru mine.

Fiecare kilogram pe care l-am slăbit m-a ajutat să-mi împlinesc visele. Am pierdut în greutate, dar am câștigat atât de mult”, a încheiat Tasha Frampron.


Citeşte şi:

Transformarea spectaculoasă a Dianei Belbiță. Fosta concurentă de la „Ferma” arată mai bine ca niciodată, după ce a slăbit

Monica Anghel vrea să scrie o carte despre cum a slăbit 30 kg. „O să explic toate etapele”

Ioana Ginghină este vegetariană de doi ani, iar acum ține dieta cu pepene. Cum se menține în formă la 41 de ani

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste