Mergi direct la conținut »
INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior

INCREDIBIL! Ce au găsit într-un cavou după ce au auzit zgomote din interior

Pompierii, alertați de oamenii care au auzit zgomote dintr-un cavou, au intervenit de urgență în Cimitirul Evreiesc din Timișoara.

Operațiune de salvare imperionantă la Cimitirul Evreiesc din Timișoara, unde pompierii militari de la ISU au fost trimiși pentru a salva un câine blocat în interiorul unei cripte, scrie tion.ro. Pompierii, alertați de oamenii care au auzit zgomote din interior, au descoperit un câine blocat într-un cavou, acesta coborând pintr-o spărtură sub pământ.

„Pentru eliberarea accesului către acesta s-a folosit depărtătorul, după care s-a coborât cu ajutorul unei scări în interiorul cavoului pentru extragerea animalului. Cățelul a fost preluat de o persoană din cadrul Asociației Speranta Animalelor din Timisoara şi transportat la un cabinet veterinar”, au declarat salvatorii.

Povestea a impresionat iubitorii de animale, care au felicitat salvatorii pentru operațiunea care a redat șansa la viață câinelui blocat în cavou.

Close
Închide
  Close