MENIU CAUTĂ

Investiție pe litoral. Câți bani scoți din buzunar ca să ai o locuință la 100 de metri de plajă

Distribuie

Te-ai săturat să cauți mereu cazare la hotelurile de pe litoral și să nu reușești niciodată să găsești exact ceea ce îți dorești? În cazul în care te-ai gândit deja să faci în viitorul apropiat o investiție imobiliară îți recomandăm să îți cumperi o proprietate pe litoral.

O astfel de investiție este ideală nu doar pentru concediile petrecute pe malul Mării Negre, ci și ca destinație unde te poți retrage la pensie pentru a evada din marile orașe.

În prezent, poți achiziționa o garsonieră în stațiunea Eforie Nord, la doar 100 de metri de malul mării, cu 31.000 de euro, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro. Locuința spațioasă, cu o suprafață de 40 de mp, este amplasată într-un bloc nou și se vinde mobilată complet.

Galerie foto – cum arată interiorul acestei locuințe

Un avantaj îl reprezintă faptul că o astfel de proprietate poate fi și închiriată sezonier. Pentru o noapte de cazare în această stațiune de pe litoralul românesc, turiștii trebuie să scoată din buzunar cel puțin 140 de lei. Astfel, dacă garsoniera este ocupată doar 30 de zile pe an poți să câștigi în jur de 4.200 de lei.

Citește mai multe despre Eforie Nord și garsoniera pe Libertatea.

Comentarii