De Mihai Niculescu,

Primele livrări ale lui IPhone 11 vor începe vineri în SUA. Până atunci însă, noul model de telefon inteligent produs de Apple s-a aflat în mâinile unor jurnaliști pasionați de știință și tehnologie care și-au publicat recenziile în mai multe renumite publicații americane.

Majoritatea review-urilor au avut numai cuvinte de laudă despre Iphone 11, relatează Business Insider, lăudând autonomia bateriei și camerele cu care este echipat modelul flagship de la Apple. Mulți au recomandat upgrade-ul la noul model pentru oricine dorește să-și înlocuiască un model mai vechi de IPhone.

Publicația ”The Verge” a recomandat upgrade-ul în acest an pentru orice deținător de IPhone care vrea ultimul model produs de Apple. Redactorul șef al publicației a spus că IPhone 11 este, în esență, un upgrade față de modelul din 2018, IPhone XR, pentru mai puțin de 50 de dolari. Pe de altă parte, el a spus că noile modele supuse testului s-au confruntat cu mici probleme de soft, închideri forțate ale aplicațiilor și mici bug-uri.

Jurnaliștii de la USA Today au lăudat autonomia bateriei lui IPhone 11, dar au precizat că nu este neapărat necesar să te grăbești ca să îl cumperi imediat. Jurnalistul Ed Baig a spus că merită cumpărat noul IPhone dacă modelul pe care îl deții dă semne de oboseală și uzură. În caz contrar, jurnalistul a recomandat fanilor să mai aștepte un ciclu-două de producție, „când Apple va scoate ceva cu adevărat năucitor”.

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu
Recomandări

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu

Joanna Stern, de la Wall Street Journal, a remarcat faptul că după o zi în care a utilizat agresiv telefonul, la ora 11.30 noaptea încă mai avea 15% din baterie. Ea a recomandat upgrade-ul, în s pecial pentru cei care dețin un model mult mai vechi, precum iPhone 6.

TechCrunch s-a concentrat pe camerele lui IPhone 11, mai ales asupra abilității de a face fotografii luminoase și în culori vibrante pe timp de noapte. Redactorul-șef Matthew Panzarino a spus că camerele de pe IPhone 11 oferă posibilități nemaîntâlnite de a face fotografii, mai bune decât la oricare alt model de IPhone de până acum. Mai ales modul de fotografiere de noapte, care cu setările automate, permite imagini de o calitate superioară, a adăugat el.

Lauren Goode de la Wired a concluzionat că IPhone 11, „chiar dacă nu este unul din pionierii inovației, este cea mai bună opțiune pentru oricine se gândește la upgrade”.

Sursa foto: Apple

Citeşte şi:

După lansarea iPhone 11, Apple a renunțat la comercializarea a trei modele. Două dintre ele au fost scoase pe piață abia anul trecut

Apple a lansat iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Cât vor costa și ce caracteristici au

Modelul inferior iPhone 11 este mai atractiv decât iPhone 11 Pro, consideră experții în tehnologie. Diferență de preț de 300 de dolari, nejustificată

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări