MENIU CAUTĂ
16 Ian. 2018 12:59

Cauți un job în Secretariat? Pe eJobs.ro, găsești peste 1.800 de oferte în domeniu

Distribuie

Cauți un job în Secretariat? Dacă ești o persoană organizată, comunici ușor cu ceilalți și ai spirit de echipă, îți va fi foarte ușor să îți găsești un job ca asistent manager, cu beneficii precum bonusuri de performanță, asigurare medicală și avantaje în cadrul companiei. Iată cele mai noi joi joburi de pe eJobs. 

Azzurra Piattaforme angajează Asistent Manager – Gestionară. Pentru a aplica trebuie să ai, abilități de comunicare, negociere, relaționare, persuasiune, capacitate de analiză și decizie, profesionalism, seriozitate, punctualitate și permis conducere cat. B. cu experiență obligatorie. În cadrul postului vei fi responsabil de traducerea documentelor, asistarea departamentelor companiei în relaţia cu clienţii, preluarea și administrarea corespondenței și a apelurilor telefonice, asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor, îndosarierea și arhivarea documentelor companiei, elaborarea și redactarea documentelor și situațiilor cerute de management, asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei. Aplică aici.

Clinica stomatologică Smile Experts, angajează Secretară. Pentru a te califica trebuie să ai experiență de minimum 1 an pe o poziție similară, să ai cunoștințe de limba engleză la nivel avansat, bună capacitate de organizare, să fii o persoana activă, dedicată, deschisă către dezvoltare profesională și personală, abilități de comunicare și relaționare cu pacienții. În cadrul postului vei efectua activități specifice de secretariat în domeniul serviciilor medicale (primirea pacienților, gestionarea fișelor de pacienți, preluarea și transmiterea de mesaje, întocmirea rapoartelor de activitate). Înscrie-ți CV-ul aici.

Financial Office Solutions caută o colegă nouă pentru postul de Secretară (pentru consilier juridic). Pentru a aplica trebuie să fii o persoană licențiată în drept, preferabil experiență de consilier juridic, grefier în birouri de executori judecatoresti, în birouri de avocati, în firme ale practicienilor în insolvență. Printre responsabilități se regăsesc pregătirea și înregistrarea acțiunilor în justiție – fotocopiere, certificare pentru conformitate cu originalul, expedierea actelor prin postă sau e-mail. Programul de muncă este în zilele de luni – vineri, între orele 09.00 – 17.00, salariul net oferit este de 2.100 lei/lună. Mai multe detalii.

Constantin Nautics angajează Secretară. Candidatul ideal este o persoană cu o atitudine politicoasă atât față de colegi, cât și față de persoanele cu care vine în contact în cadrul firmei, este o persoană responsabilă, corectă, serioasă și cu o atitudine proactivă. În cadrul postului vei fi responsabilă de sortarea și inregistrarea corespondenței primite în registrul de întrări-ieșiri, preluarea și direcționarea apelurilor telefonice, programarea interviurilor și a audientelor. Aplică online pe eJobs.ro.

Citește mai multe despre eJobs și job pe Libertatea.

Comentarii