De Petre Dobrescu,

În vara acestui an, din incinta complexului rezidenţial au fost tăiaţi mai mulţi copaci, motivul apărut pe piaţă fiind “igienizarea” zonei. Libertatea a aflat că adevăratul motiv pentru care s-a făcut “igienizarea” este cu totul altul.
Soţii Iohannis sunt cunoscuţi ca mari admiratori ai tenisului, ei având chiar şi antrenor de tenis personal. Cum la Neptun, în Complexul rezidenţial “Lebăda”, nu exista un teren de tenis, s-a dispus construirea unuia, afirmă surse politice pentru Libertatea.
Dar cum nu era destul loc, angajaţii RA-APPS au fost nevoiţi să taie câţiva copaci pentru a face loc terenului sportiv. Cei care s-au ocupat cu amenajarea au avut şi anumite impedimente pe durata lucrărilor.
Cel mai grav a fost atunci când au pus zgura pe teren, zgură care, spun sursele noastre, nu a fost pe placul beneficiarilor. Drept urmare, au cerut înlocuirea acesteia cu una mult mai fină. Începând din concediul viitor sau de ce nu în weekenduri, după ce vremea va permite acest lucru, soţii Iohannis vor putea juca în voie tenis la malul Mării Negre, pe un teren comparabil cu cel de la Roland Garros.