Mergi direct la conținut »
Lavinia Miloșovici este din nou mamă! Fosta campioană olimpică a născut un băiețel de nota 10
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Lavinia Miloșovici este din nou mamă! Fosta campioană olimpică a născut un băiețel de nota 10

Lavinia Miloșovici este din nou mamă! Fosta campioană olimpică a născut un băiețel de nota 10

Campioana olimpică la gimnastică Lavinia Miloșevici a devenit ieri încă o dată mămică. Ea a adus pe lume la Timișoara un băiețel de 3,9 kilograme, perfect sănătos, care a primit de la medici nota 10 la naștere.

De Georgiana Marcu,

Fosta glorie a sportului românesc, Lavinia Miloșovici, a născut prin cezariană, vineri la ora 14.30, la Maternitatea Odobescu din Timișoara. Băiețelul se va chema Andrei Nicolae Vânătu Milosovici. El mai are un frățior, Cosmin Mihai, născut în 2012, scrie publicația Cetățeanul.

Născută la Lugoj, în 1976, Lavinia Milosovici este una dintre cele mai titrate sportive pe care le-a dat Banatul vreodată. Cele mai notabile performante ale acesteia sunt cele două medalii de aur obținute la Olimpiada de la Barcelona, din anul 1992, la sărituri și la sol, dar și argintul pe echipe și bronzul la individual compus. La Jocurile Olimpice de la Atlanta, patru ani mai târziu, Lavinia reușea bronzul la echipe și la individual compus.

Familia Laviniei Miloşovici a suferit, în 2008, o dramă de nedescris, după ce fiica Denisa Florentina a murit la vârsta de doar patru ani. Copila, care suferea de o boală gravă a sistemului nervos, a fost operată la o clinică din Beijing în 2007, însă a pierdut lupta cu afecţiunea un an mai târziu.

Close
Închide
  Close