Mergi direct la conținut »
Legiștii confirmă hemoragia internă în cazul femeii care a murit după ce a născut
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Legiștii confirmă hemoragia internă în cazul femeii care a murit după ce a născut

Legiștii confirmă hemoragia internă în cazul femeii care a murit după ce a născut

Medicii constănțeni au efectuat necropsia femeii din Slobozia care a decedat în urma unei nașteri la spitalul privat Isis, din Constanța. Astfel, după efectuarea acesteia, legiștii confirmă hemoragia internă care a dus la deces.

Certificatul medico-legal eliberat de autorități arată că decesul femeii a survenit ca urmare a anemiei severe ca și cauză directă, cu hemoragie internă masivă în antecedente. Starea morbidă inițială care a provocat cele două stări de mai sus a fost „ruptură uterină post delivrență, placenta percretă (accreta – n.r.)“ se arată în certificatul medical.

Între timp, IPJ Constanța a deschis un dosar de cercetare penală in rem, pentru faptă, nu pentru persoană, dar soțul femeii decedate nu se va mulțumi doar cu atât.

„Am nevoie de mai multe păreri de la specialiști să putem dovedi culpa medicală“ a declarat, pentru Libertatea, Mocanu Gheorghiță.

Teodora Mocanu ar fi împlinit pe 7 februarie 35 de ani. Ea va fi înmormântată duminică la ora 12.30 în comuna Gheorghe Lazăr din județul Ialomița.


Citește și:  Noi scumpiri la alimente! Au crescut prețurile la lapte și unt, vor costa mai mult legumele și carnea. Avertismentul sindicatelor din industria alimentară

Close
Închide
  Close