De Mihai Niculescu,

„Bineînțeles, încrederea cetățenilor vine cu o imensă responsabilitate. Ei se așteaptă la o Europă diferită și mai bună. Se așteaptă la rezultate concrete. Trebuie să gestionăm situația protecției sociale și trebuie să facem cetățenii mai puternici în fața revoluției digitale, de exemplu. Trebuie să facem o treabă mai bună privind schimbările climatice. Trebuie să găsim o soluție pentru migrație, pentru ca eforturile să fie înțelese mai bine. Trebuie să oferim de asemenea putere mediului de afaceri și start-up-urilor”, a declarat Dacian Cioloș.

„În mandatul meu, sunt pregătit să îmi dedic toată energia și eforturile pentru a face ca acest grup și această nouă abordare privind politica să funcționeze și să aducă rezultate concrete pentru cetățeni”, a mai spus liderul PLUS, pentru Politico.

În grupul Renew Europe din Parlamentul European sunt membrii ALDE, La République En Marche (partidul președintelui francez Emmanuel Macron), alianța USR-PLUS, dar și alte formațiuni. Partidul lui Macron a informat că a dorit să evite cuvântul „liberal” pentru ca este folosit des în Franța cu sens negativ, ca o reprezentare a ultracapitalismului „fără suflet”.

Grupul are în total 110 locuri în noul Parlament, cu 41 mai multe decât vechiul grup ALDE.


Citește și: Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii


Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă