Mergi direct la conținut »
Liderul PSD Neamț a făcut public numărul de telefon al ministrului Transporturilor: ”E transparent, nu-i așa?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Liderul PSD Neamț a făcut public numărul de telefon al ministrului Transporturilor: ”E transparent, nu-i așa?”

Liderul PSD Neamț a făcut public numărul de telefon al ministrului Transporturilor: ”E transparent, nu-i așa?”

Liderul PSD de Neamț Ionel Arsene i-a făcut public numărul de telefon al ministrului liberal Transporturilor, Lucian Bode, pentru cei care ”vor să îi ureze sănătate”, după ce ministrul l-a acuzat că ar fi atribuit unor apropiați contracte fără licitație în valoare de 81 de milioane de euro, arată Hotnews. ”Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe!”, a scris Arsene pe Facebook.

De Cristian Anton,

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat sâmbătă că după o primă etapă de control au fost descoperite nereguli grave la Direcția de Drumuri Iași din subordinea CNAIR, iar situația nu ar fi singulară la nivel național.

El a vorbit despre contracte de 81 de milioane de euro date fără licitație, spunând că ”a apus vremea firmelor de casă” ale liderului PSD de Neamț Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean.

Postarea prin care Ionel Arsene îl atacă pe ministrul Lucian Bode

Ionel Arsene a reacționat pe Facebook spunând că ”fostul șef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al transporturilor, și-a ascuțit ghearele și dinții și mușcă din drumul de la Bicaz”.

Frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD în infrastructura județului Neamț, portocaliul Bode face ce a învățat de la primul său stăpân, Băsescu: mușcă și distruge! De la înălțimea funcției sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț.

Ionel Arsene:

”De la București, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată țara …tocmai la Neamț!”, susține Arsene.

Liderul PSD Neamț acuză că ”scopul acestor băieți instalați la Palatul Victoria este perfid” și că ”așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe”.

Ionel Arsene îi ”somează” ”pe acești derbedei ai politicii” să nu fure banii Neamțului și a făcut public numărul de telefon al ministrului Transporturilor: ”Dacă vreți să îi urați de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i așa?”.

Mesajul este însoțit de o fotografie a ministrului Lucian Bode, pe care este scris numărul de telefon al acestuia.

Close
Închide
  Close