De Adrian Ilie,

Dintre cei demiși astăzi se remarcă numele Melaniei-Gabriela Ciot, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, pe care premierul Viorica Dăncilă a luat-o în calcul pentru desemnarea sa în calitate de comisar european.

De asemenea, printre cei eliberați din funcție se remarcă și Zsolt Gyongyossy, soțul și fostul antrenor al Gabrielei Szabo. Gyongyossy era subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Spotului.

Pagină din Monitorul Oficial

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că a eliberat din funcție aproximativ 40 de secretari de stat numiți de guvernarea PSD și că va reduce drastic numărul acestora din Guvern.

„Astăzi (joi – n.r.) am eliberat din funcție cred că aproape 40 de secretari de stat PSD. Mâine voi continua. Trebuie pregătite deciziile, analizată baza legală și după aia să semnez, de aceea nu pot mai repede. Acestea sunt funcții de demnitate publică. Guvernul PSD a plecat. Toți secretarii de stat PSD, toți președinții, vicepreședinții și în general toată clientela PSD va părăsi guvernarea liberală pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care și-au bătut joc de România în ultimii trei ani de zile. Voi elibera peste tot”, a afirmat Ludovic Orban, la Romexpo, după participarea la Topul Național al Firmelor Private din România.

Citeşte şi:

Isărescu: Nu suntem nici în prăpastie, nici pe marginea ei, dar cea mai mare parte a creșterii este pe consum. ”Situația este albastră, dar controlabilă. Bleu ciel, să spunem”

Cel mai puternic funcţionar din Ministerul Sănătăţii, Georgeta Bumbac, adună din consilii de administrație cât preşedintele ţării: peste 5.500 de euro pe lună!

Orban a numit în funcţie trei secretari de stat -la Ministerul Justiţiei, Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul Fondurilor Europene

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură