Mesaje de 8 Martie 2024 și felicitări transmise cu dragoste pot face ziua mai frumoasei mamei fiecăruia dintre noi. Ziua Mamei reprezintă prilejul perfect pentru a transmite cele mai frumoase și calde mesaje pentru mama.

Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită. Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă.”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Vreau să povestesc multe despre această zi, dar am înțeles principalul lucru în viață – mama este cea mai necesară ființă! Fie ca visele tale prețuite să devină realitate astăzi. Viața să se umple de fericire, iar ridurile să apară de la zâmbetele vesele. Te felicit, mamă: la mulți ani! Iar dacă te-am jignit cu ceva, tu iartă-mă – n-a fost intenționat!”

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

„La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îmi doresc ca fiecare zi să o începi cu zâmbet și mult soare! Viața să-ți dea emoții și experiențe plăcute, să fie colorată precum o grădină înflorită. La mulți ani, mama!”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult însemni pentru mine. Ești o femeie frumoasă, puternică și talentată, și mă bucur că am ocazia să fiu alături de tine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în viața ta!”

„O femeie puternică nu este cea care nu plânge, ci cea care plânge, dar apoi își revine și merge mai departe. Ești o astfel de femeie și mă inspiri prin forța ta de caracter și determinarea de care dai dovadă în fiecare zi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Când mă gândesc la femeia perfectă, îmi vine imediat în minte imaginea ta. Ești un exemplu de eleganță, inteligență și forță de caracter. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc o zi de 8 Martie minunată, așa cum meriți!”

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice

„Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că exiști și pentru tot ce m-ai învățat.Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!”

„La mulți ani de 8 Martie! Fie ca această zi să fie plină de bucurii, iubire și momente speciale alături de cei dragi. Ești o persoană specială și un model de urmat pentru toți cei din jurul tău.”

„În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Ești o forță a naturii, mamă! Te admir pentru puterea și dragostea ta necondiționată pentru mine. La mulți ani de 8 Martie!”

„Îți mulțumesc că mi-ai dat viață și ai grijă mereu de mine! La mulți ani, mama!”

„Parfumul florilor de primavară, roua dimineților calde, adierea vântului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-si găsească locul în sufletul tău și să-ți aducă multă bucurie. La mulți ani de 8 Martie!”

„8 Martie îmi oferă ocazia sa-ti spun cât de mult însemni pentru mine, și cât de mult te iubesc, mami! La mulți ani, draga mea mamă!”

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

„Îți doresc să ai gingășia lăcrămioarelor, parfumul toporașilor, prospețimea zambilelor și puterea ghiocelului care răzbate prin pământul înghețat. La multi ani de 8 Matie și o primăvară minunată, mamă!”

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, mama mea iubită! Îți doresc o primăvară minunată și multe momente frumoase. La mulți ani, mama mea minunată!”

„ Îți doresc multă iubire, multă sănătate și multă armonie în această primăvară. Fie ca primăvara să îți aducă multe momente de liniște și de pace, mama mea dragă! La mulți ani de 8 Martie!”

„ Îți doresc tot binele din lume și îți trimit cele mai frumoase gânduri de 8 Martie!”

„ Mamă dragă, îți doresc să fii înconjurată de bucurie, sănătate și multă iubire, iar 8 Martie să-ți aducă flori, zâmbete și tot ceea ce-ți dorești! La mulţi ani!”

„Mama mea iubită, îți trimit cele mai frumoase gânduri și urări. Ești o inspirație pentru mine în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!”

„ Dragă mamă, îți transmit cele mai sincere urări de La mulți ani şi sper ca ziua de 8 Martie să fie la fel de minunată precum ești tu pentru mine mereu!”

„Cu dragoste și recunoștință, îți urez La mulți ani de 8 Martie, mamă dragă! Îţi mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine!”

„ Pentru cea mai minunată mamă din lume, La mulți ani de 8 Martie! Să fii sănătoasă și fericită mereu. Te iubesc enorm!”

„ Dragă mamă, în această zi minunată, îți trimit cele mai frumoase gânduri și un mărțișor cu dragoste și recunoștință! La mulţi ani de 8 Martie!”

„ Primăvara să-ți aducă în suflet numai momente de fericire și iubire alături de noi, cei dragi ţie. La mulți ani de 8 Martie, mămico!”

„Îti doresc un clipe fericite şi o primăvară care sa dureze veşnic în sufletul tău. La multi ani de 8 Martie!

Urări de 8 Martie pentru mama

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

Mesaje de 8 Martie pentru mama- femeie ce întinde în față un buchet cu flori
Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Să știi că nimeni nu-ți va înlocui mângâierea și grija… Și acum lumina inimii tale îmi luminează calea… La mulți ani de 8 Martie, mama!”

„O femeie puternică este cea care poate răsări din orice furtună. Tu ești o astfel de femeie, o persoană de încredere și o prietenă adevărată. Îți mulțumesc că exiști în viața mea și îți doresc un 8 Martie plin de bucurii și împliniri!”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult înseamnă pentru mine. Ești o mamă minunată. Să ai o zi specială de 8 Martie, plină de iubire și bucurii!”

„Fiecare zi este specială alături de tine, dar 8 Martie este cu adevărat o zi specială. Îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și grijile pe care le arăți față de mine și față de cei dragi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști. Îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!”

„La mulți ani de 8 Martie, mămico. Îți mulțumesc pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit!”

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani de 8 Martie!”

„La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Dragostea mea pentru tine e infinită.Îți doresc o zi cu soare și multe bucurii”

„Nu există mamă mai frumoasă și mai bună decât mama mea! Te iubesc! La mulți ani de 8 Martie!”

„O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta dragoste. Te iubesc infinit. La mulți ani, mama!”

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„La mulți ani de 8 Martie! Dragostea ta neconditionată mă face să mă simt mereu iubită și valoroasă! Ești o binecuvântare, mamă. Te iubesc!”

„Mama, ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite. La Mulți Ani, draga mea mama și îți doresc mulți ani alături de noi!”

„La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume. Te iubesc, mama!”

„Dragă mamă, îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu păzitor! La mulți ani de ziua Mamei!”

„Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită. Am înțeles și am realizat atât de multe lucruri în viața datorită ție, mamșă! La mulți ani!”

Alege cele mai frumoase mesaje si felicitari pentru mama

Mesaje scurte pentru mama de 8 Martie

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Dragostea ta nu trebuie să o merit sau să o caut. Mă iubești pur și simplu pentru că exist și aceasta este cea mai mare fericire din viață. Mulțumesc, mama!

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

„La mulți ani, mama! Ești lumina de călăuzire din viața mea. Te iubesc și te apreciez din toată inima!”

„La mulți ani, draga mea mamă! Ești o inspirație pentru mine și pentru sora mea! Te iubesc!”

„La mulți ani, mama! Ești cel mai bun părinte pe care mi l-aș fi putut dori!”

„8 Martie este o zi specială, dar dragostea mea pentru tine crește zi de zi! Te iubesc și te apreciez enorm!”

„Fiecare zi este o sărbătoare alături de tine, mamă! La mulți ani și multă sănătate, să-mi fii mereu alături!”

Mesaje de 8 martie pentru mama- Flori așezate cu mâna pe o carte deschisă
Mesaje de 8 Martie pentru mama

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

„La mulți ani, mămico! Tu ești primăvara mea. Să ai un 8 Martie minunat ca tine!”

„Fie ca zâmbetul tău să fie mereu luminos și speranța mereu vie. La mulți ani de 8 Martie!”

„De 8 Martie, îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație!”

„La mulți ani, mama! Tu ești primăvara mea. Să ai un 8 Martie minunat ca tine!”

„Fie ca zâmbetul tău să fie mereu luminos și speranța mereu vie. La mulți ani de 8 Martie!”

„De 8 Martie, dragă mamă, îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, respect și admirație! La mulți ani”

„8 Martie este o zi specială, dar dragostea mea pentru tine crește zi de zi! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!”

„La mulți ani, mămico! Îți doresc un 8 Martie fericit și o primăvară care să îți înflorească întregul an!”

„Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită, dragă mamă!”

Poezii scurte de 8 Martie pentru mama

Mi-e dor de tine, mamă – Grigore Vieru

Sub stele trece apa
Cu lacrima de-o sama,
Mi-e dor de-a ta privire,
Mi-e dor de tine, mama.

De dragul tău pământul
De ghiocei e plin
Şi vin cocori din zare
Şi cerul e senin.
Şi-ntâiul fir de iarbă
A răsărit în prag
Şi-nmugureste pomul
Să-ţi fie ţie drag.
Învaţă-mă ce-i bine
Fereşte-mă de rău,
Iar eu voi creşte, vrednic şi bun
De dragul tău!

Poezii de 8 martie pentru mama- versuri alaturi de un buchet de lalele
Poezii de 8 martie pentru mama

O să-i cos măicuţei mele
Pe cămaşă două stele
Şi-o să strâng de ziua ei
Cei mai frumoşi ghiocei.

Vântul o să-i dea în zbor
De la mine-un mărţişor
Dar pupicul meu prefer,
Să nu-l dau prin mesager.

MAMA – Nicolae Labiș

N-am mai trecut de mult prin sat și-mi spune.
Un om ce de pe-acasă a venit
Cum c-a-nflorit la noi mălinul
Și c-ai albit, mamuca, ai albit.
Alt om mi-a spus c-ai stat la pat bolnavă.
Eu nu știu cum să cred atâtea vești,
Când din scrisori eu văd precum matale
Din zi în zi mereu întinerești.

Cea mai scumpă de pe lume – Nichita Stănescu

Spune-mi care mamă-anume
Cea mai scumpă e pe lume?
Puii toți au zis de păsări,
Zarzarii au zis de zarzări,
Peștișorii, de peștoaică,
Ursuleții, de ursoaică,
Șerpisorii, de șerpoaică,
Tigrișorii, de tigroaică,
Mânjii toți au zis de iepe,
Firul cepii-a zis de cepe,
Nucii toți au zis de nucă,
Cucii toți au zis de cucă,
Toți pisoii, de pisică,
Iară eu, de-a mea mămică.
Orice mama e anume,
Cea mai scumpă de pe lume!

Citește cele mai frumoase poezii de 8 Martie pentru mama

Mesaje emoționante pentru mama de 8 Martie

„Scumpa mea, MAMĂ! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând.

„Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine.”

„Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine.”

Mesaje scurte de 8 martie pentru mama cu flori pe fundal si doua inimi
Mesaje de 8 martie pentru mama

„M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama.”

„Mâinile tale sunt cele mai afectuoase și mai blânde! Mai mult decât orice, îmi place să simt căldura mâinilor tale. Îmi place când mă îmbrățișezi – de parcă m-au cuprins razele soarelui și mi-au încălzit adâncul sufletului meu! Mâinile tale mă vindecă, pentru că în ele se regăsesc iubirea și grija. La mulți ani de 8 Martie, mama!”

Mesaje și felicitări de Ziua mamei- Flori colorate si un fluture asezat pe petale
Mesaje și felicitări de Ziiua Mamei

„Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite care ar putea să-mi transmită toată dragostea față de mama mea! Fie ca Domnul să-ți prelungească viața cu mulți ani plini de sănătate. Lasă necazurile și bolile să nu cunoască drumul spre pragul tău, iar ușile casei tale să fie întotdeauna deschise pentru oameni buni. La mulți ani, Mama! Un 8 Martie cu bucurie!”

„Primăvara să-ţi înmiresmeze inima şi sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite şi să-ţi arate ce-nseamnă să zâmbeşti, să iubeşti şi să fii iubită cu adevărat! La mulți ani, draga mea mamă!”

„Fie ca acest 8 Martie să ne aduca liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și iubirea să ne îmbrățișeze sufletul! La mulți ani, mama!”

„Puritatea și candoarea acestei primaveri să-ți inspire simfonia bucuriei și fericirii! La multi ani de 8 martie! Te iubesc, mama!”

„De 8 Martie, eu îți urez noroc și bine, mărgăritare-n calea vieții si pe aripa primăverii primeste dragostea și dorul! Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„La mulți ani, mama! Mi-ai dat viață. M-ai crescut să fiu o doamnă frumoasă. Vei rămâne mereu de neegalat! Te voi admira mereu!”

Vezi cele mai frumoase felicitări de 8 Martie

Mesaje de 8 Martie pentru mama soțului sau soției. Urări de Ziua Femeii pentru soacră

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, scumpă soacră! Fie ca această zi minunată de primăvară să-ți rămână în amintire. Să să ai parte de multă atenție, iubire, fericire, sănătate și doar lacrimi de fericire!”

„Draga mea soacră, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc să fii respectată, bună, iubită de cei din jur! Trecutul să lase amintiri plăcute în viața ta, viitorul să pregătească surprize frumoase, victorii mari, iar prezentul să te facă fericită!”

„Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie! În această minunată zi de sărbătoare îți doresc bună-dispoziție și sănătate. Această primăvară să te inspire, să-ți aducă multe emoții, energie, putere, frumusețe, farmec, bucurie și sentimente frumoase.”

„O felicit cu ocazia zilei de 8 martie pe scumpa mea soacră, a doua mea mamă! Să fii sănătoasă, cu bună-dispoziție, fericită. În suflet să-ți fie mereu primăvară, iar pe față zâmbetul să nu-ți dispară.”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!”

„Sărbătorim astăzi femeile puternice, curajoase și frumoase din viața noastră. Fie ca viața să vă răsplătească cu tot ceea ce vă doriți și să vă umple sufletul de pace, armonie și iubire. La mulți ani!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă multă bucurie, căldură și lumină în suflet. Să fiți mereu puternică și să mergeți înainte cu încredere și optimism. La mulți ani!”

„În această zi specială, vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ceea ce sunteți. Sunteți o comoară prețioasă pentru cei din jur și pentru întreaga societate. La mulți ani!”

„Întotdeauna m-ai tratat ca pe o fiică și am învățat să te iubesc ca atare. Astăzi, ești ca o a doua mamă pentru mine și îți sunt recunoscătoare pentru asta și pentru că ești soacra mea. La mulți ani de 8 Martie!”

„Fie ca viața ta să fie și mai fericită, mai lungă și mereu plină de iubire. La mulți ani!”

„Întotdeauna ai fost ca mama mea și mai puțin ca o soacră. Nu-mi vine să cred cât de binecuvântată și norocoasă sunt să am mame iubitoare și grijulii. La mulți ani, mamă! Sper ca ziua de 8 Martie să fie plină de râsete și fericire.”

„La mulți ani uneia dintre cele mai bune femei pe care o cunosc! Vă trimit îmbrățișări.”

„Sunt foarte mândră să am o soacră ca tine și sper să ai parte de cea mai fericită zi de naștere! La mulți ani și o primăvară frumoasă plină de bucurii!”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (2)

Marica13   •   08.03.2024, 17:02

La mulți ani de 8 Martie..

Irinel   •   08.03.2024, 07:20

La multi ani,sanatate si tot ce va doriti !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Observatornews.ro
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Horoscop 24 aprilie 2024. Berbecii suferă astăzi de o lentoare neobișnuită, care îi poate scoate din sărite, la un moment dat
HOROSCOP
Horoscop 24 aprilie 2024. Berbecii suferă astăzi de o lentoare neobișnuită, care îi poate scoate din sărite, la un moment dat

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI