MENIU CAUTĂ

Mama fetei care a murit în accidentul de pe Floreasca: „Nu am nevoie de banii lui. Îmi doresc să moară”

Distribuie

Femeia, plângând, a recunoscut că nu vrea daune şi că nimic nu va putea să o aducă înapoi pe fiica sa.

„Fata mea avea carnet. Nu se urca la volan, dacă ieşea undeva şi bea. A fost conştientă. Când a plecat la club, i-am zis „Să nu te urci la volan după ce bei” şi a zis: „Nu, mamă, stai liniştită!” Şi nu a băut şi a murit din cauza altuia. Nu mi-o mai dă înapoi nimeni. Poliţia nu face nimic decât să muşamalizeze tot”.

„Nu ne-a contactat nimeni, de-aia am venit aici. Nu mi-am văzut copilul, am zis măcar să îi aprind o lumânare la locul accidentului. Nu am nevoie de banii lui, niciun ban din lumea asta nu îmi acoperă ce mi-a făcut el mie. Nimic nu poate să acopere dragostea unui copil”, a adăugat femeia, conform Antena3.

Traian Andrei Andronie, fiul unui fost vicepreşedinte BCR, se afla la volanul unui BMW X5, maşină aparţinând tatălui său şi gonea cu viteză foarte mare, fiind urmărit de poliţie, în momentul în care a provocat un accident. Tânărul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, astfel că agenţii l-au urmărit ca în filme prin Capitală. Fiind urcat beat la volan, după ce petrecuse pe cinste într-un club din Bucureşti, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism. Apoi a ricoşat într-un taxi care staţiona regulamentar.

În urma impactului, un taximetrist şi o tânără care se pregătea să urce în maşina acestuia au murit pe loc, iar alţi trei oameni au ajuns în stare gravă la spital.

Citește mai multe despre BMW (Bayerische Motoren Werke) pe Libertatea.

Comentarii