Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marcel Toader, condus astăzi pe ultimul drum. Familia și prietenii, îngenuncheați de durere

Marcel Toader, condus astăzi pe ultimul drum. Familia și prietenii, îngenuncheați de durere

Marcel Toader a murit pe 4 august, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Acesta se afla la masă împreună cu prietenii când s-a prăbușit fără suflare, sub privirile îngrozite ale acestora. Miercuri, 7 august, afaceristul este condus pe ultimul drum de zeci de oameni.

Familia și prietenii nu își pot reveni din șoc, iar mama și fiul lui Marcel Toader, Maximilian, se străduiesc din răsputeri să fie puternici în fața celui mai greu moment din viața lor.

Apropiații au sosit încă de la primele ore ale dimineții, la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit, pentru a-și luat rămas bun de la acesta.

Printre cei care au venit să își ia rămas bun de la Marcel Toader s-a aflat și Silviu Prigoană, împreună cu soția lui și Diana Bișinicu, alături de soțul ei, cei care i-au fost fini regretatului afacerist. De asemenea, liderul PSD Șerban Nicolae i-a adus afaceristului un ultim omagiu.

La un moment dat, Silviu Prigoană îl îmbrățișează pe Maximilian Toader și îl îmbărbătează în aceste momente dureroase pentru el.

Ieri, fiul lui Marcel Toader a dat detalii despre înmormântarea tatălui său. „Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el! Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader. Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!”, a scris Maximilian Toader pe pagina sa de socializare.

Close
Închide
  Close