Mergi direct la conținut »
Caz șocant la spitalul din Onești. Medicii au uitat o piatră în rana unui copil mușcat de câine
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Caz șocant la spitalul din Onești. Medicii au uitat o piatră în rana unui copil mușcat de câine

Caz șocant la spitalul din Onești. Medicii au uitat o piatră în rana unui copil mușcat de câine

Medicii de la spitalul din Oneşti, care au cusut rănile unui băiat de 12 ani mușcat de câine, sunt acuzați că au uitat o piatră în rana copilului.

Părinţii unui copil din Onești condamnă atitudinea unor medici care au uitat o piatră cât un ou de porumbel într-o rană a minorului, ce i-ar fi putut produce o infecţie fatală, notează Digi24.

”Am vazut că rana aia a început să se desfacă. Azi-dimineață mă jucam cu el, am văzut că iase ceva din rana copilului. Am depistat că este o piatră cât un ou de porumbel, cam așa”, a declarat, pentru sursa citată, tatăl minuțului.

Imediat, părinţii l-au dus pe băiat la Spitalul Judeţean din Bacău.

”A fost extras un corp străin dintr-o plagă. Pacientul a rămas la noi internat, în vederea tratamentului plăgii respective”, a declarat Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău.

”Într-adevăr, ne-a surprins şi pe noi. Acest caz va face obiectul unei anchete interne, iar ce se va decide în cadrul acestei anchete vă vom comunica”, a spus Adrian Bârnzaniuc, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Oneşti.

Familia copilului vrea cu orice preţ ca medicul care a greşit să plătească.


Citește și: EXCLUSIV/ Cea mai mare problemă a lui Liviu Vârciu în rolul de tată. „Nu sunt genul care să facă asta. Sper să fie cineva prin preajmă”


 

Close
Închide
  Close