Mergi direct la conținut »
FOTO | Medicii nu le-a dat nicio șansă să devină părinții, dar acum trăiesc cea mai fericită perioadă din viața lor Galerie foto
11imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | Medicii nu le-a dat nicio șansă să devină părinții, dar acum trăiesc cea mai fericită perioadă din viața lor

Nadia Sherwin, 29 de ani, din Dallas, Texas, SUA, l-a întâlnit pe soțul ei, Robbie, 32 de ani, în anul 2010, prin intermediul unor prieteni. De atunci, cei doi au fost inseparabili, unindu-și destinele la doar un an de când s-au cunoscut. 

Tânăra a știut întotdeauna că vrea să devină mamă, astfel că și-a dorit să rămână gravidă imediat după ce s-a căsătorit cu Robbie, potrivit deccanchronicle.com.

După un an în care s-a străduit să conceapă natural, doctorul i-a recomandat Nadiei să facă câteva teste medicale. Acestea au relevat faptul că tânăra suferă de sindromul ovarelor polichistice și că are 37 de chisturi pe ovare, fiind puțin probabil să poată avea copii.

Nadia a început un tratament de fertilitate și, la o lună după, ea a rămas gravidă. La prima ecografie, cuplul a fost în extaz când a descoperit că femeia este gravidă cu gemeni. Amari și Keona s-au născut prin cezariana în luna ianuarie a anului 2015.

La 18 luni după ce gemenele s-au născut, Robbie și Nadia au decis că vor și alți copii. Ei au apelat la o doză mică de tratament, vrând să aibă doar un copil.

Cuplul a avut însă un șoc când au mers la medic. Nadia a rămas însărcinată cu tripleți. Mila, Colette și Noah s-au născut în luna aprilie a anului 2017.

FOTO NORTHFOTO


Loredana duce „Zaraza” acasă la Donald Trump! Primăvara viitoare, cântăreața pleacă în turneu în America


Close
Închide
  Close