De Andreea Radu,

Incidentul care a avut loc joi seara reprezintă prima altercație directă între manifestanți și un ministru al guvernului din Hong Kong de la izbucnirea protestele, acum șase luni de zile, potrivit The Guardian.

Imaginile surprinse la locul în care s-a petrecut incidentul, o arată pe Cheng înconjurată de protestatarii care strigau spre ea: „să-ți fie rușine”. Apoi, ministrul cade, dar nu este clar dacă a fost împinsă sau nu.

În urma altercației, Teresa Cheng a suferit ”răni fizice grave”, indică o declaraţie a executivului din Hong Kong, care nu oferă alte detalii despre incident.

Autoritățile britanice au demarat o anchetă în acest caz, iar Ambasada Chinei în Marea Britanie a condamnat cu vehemență cele întâmplate, cerând poliției să desfășoare o anchetă detaliată asupra celor întâmplate.

În Hong Kong, protestatarii au ieșit inițial în stradă în luna iunie pentru a bloca un proiect de lege ce permitea extrădarea suspecților către China. De atunci, manifestațiile au devenit din ce în ce mai violente.

Citeşte şi:

Munca nevăzută din spatele recordului celor 675.000 de voturi din diaspora

Așa se nasc mogulii din sănătate. Medicii din secția lui Alexandru Checheriţă descriu atmosfera ”de teroare” din clinica falsului profesor

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați