Mergi direct la conținut »
New York Times: Fiul lui Trump s-a întâlnit cu prinți arabi pentru a-l ajuta pe tatăl lui să câștige alegerile din SUA
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > New York Times: Fiul lui Trump s-a întâlnit cu prinți arabi pentru a-l ajuta pe tatăl lui să câștige alegerile din SUA

New York Times: Fiul lui Trump s-a întâlnit cu prinți arabi pentru a-l ajuta pe tatăl lui să câștige alegerile din SUA

Fiul cel mare al președintelui SUA, Donald Trump, Donald Trump Jr., s-a întâlnit în august 2016 cu un emisar al prinților Emiratelor Arabe Unite și Arabiei Saudite. El i-ar fi oferit ajutorul în campania electorală.

Întâlnirea a fost dezvăluită, sâmbătă, de publicația The New York Times și confirmată de un avocat al lui Trump Jr.

Ziarul american relatează că întâlnirea a reprezentat un prilej pentru ca ei să își ofere ajutorul privind campania prezidențială din SUA.

Publicația susține că întâlnirea din 3 august 2016 a fost aranjată de Erik Prince, fondatorul și fost șef al Blackwater, care a participat la întrunire. Alături de fiul șefului de la Casa Albă a stat și Joel Zamel, cofondator al unei firme de consultanță din Isrel.

Alan Futerfas, avocatul lui Donald Trump Jr., a spus, sâmbătă, că întâlnirea nu a avut niciun rezultat.

”Înainte de alegerile din 2016, Donald Trump Jr. îşi aminteşte că s-a întâlnit cu Erik Prince, George Nader şi o altă persoană care ar putea fi Joel Zamel”, a scris Futerfas într-un email, adăugând că fiul lui Donald Trump nu a fost interesat de propunerile lor.

O companie care are legături cu Zamel ar fi propus, de asemenea, să realizeze o campanie online d emanipulare pentru a-l ajuta pe Trump, folosindu-se de mii de conturi false.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Trimisul, omul de afaceri Geoge Nader, i-a spus lui Trump Jr. că prinții din Arabia saudită și EAU sunt dornici să-l ajute pe tatăl lui să câștige alegerile prezidențiale din 2016.

Din 1974, legile americane arată că străinii nu au voie să dea bani pentru campanii politice, apoi să doneze partidelor politice. Legile de finanțare a campaniilor interzic și cetățenilor străini să coordoneze campanii.


CITEȘTE ȘI: FOTO/ Cum s-au îmbrăcat Prinţul Harry şi Meghan Markle la recepţia de la Frogmore House


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close