Mergi direct la conținut »
O adolescentă din Constanța a fost bătută de trei colege. Motivul răzbunării violente
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O adolescentă din Constanța a fost bătută de trei colege. Motivul răzbunării violente

O adolescentă din Constanța a fost bătută de trei colege. Motivul răzbunării violente

Violențele au avut loc în zona gării CFR din Constanța. Fata a fost snopită în bătaie de cele trei colege cărora ar fi încercat să le cucerească iubiții.

Tânăra a fost bătută și umilită de cele trei fete, în timp ce mai mulți băieți filmau scenele violente și le încurajau pe agresoare să o lovească pe adolescentă, notează observator.tv.

Fata snopită în bătaie ar fi fost pedepsită de colegele ei de şcoală pentru că ar fi încercat ‘să le fure iubiţii’. Cel puțin asta este varianta vehiculată între colegii de școală. În schimb, fata ar fi negat acest lucru.

Agresiunea a avut loc în urmă cu o săptămână, în zona gării CFR din Constanța. Fata a fost salvată de un trecător care le-a văzut pe fete cum o loveau și o trăgeau de păr pe adolescentă.

Potrivit sursei citate, nu este pentru prima dată când eleva de clasa a VIII-a este bătută de colegele ei. Fata ar mai fi fost agresată, în ultimele săptămâni, de mai multe ori, şi chiar a fost aruncată într-un bazin de înot dezafectat. De asemenea, ea ar fi fost lovită puternic, chiar în școală, și a ajuns la spital cu capul spart.

În martie, o elevă din Tulcea a fost bătută de două colege într-o stație de autobuz, după ce a fugit din curtea școlii ca să scape de agresoare.

sursă foto: observator.tv


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!


 

Close
Închide
  Close