MENIU CAUTĂ

FOTO | O avalanşă a trecut prin restaurantul unui hotel din Elveția și a făcut prăpăd. S-a întâmplat în timp ce oamenii mâncau

Distribuie

Avalanșa a lovit restaurantul hotelului Santis în timp ce mai mulți oameni mâncau înăuntru. Echipele de salvare elvețiene au inițiat imediat o operațiune de căutare după ce un strat de zăpadă uriaș a acoperit tot ce i-a ieșit în cale. 

În urma incidentului, trei oameni au fost răniți și 25 de maşini aflate în parcarea hotelului au fost îngropate în stratul de zăpadă înalt de 300 de metri, potrivit Daily Mail.

După avalanşă, zeci de persoane au fost evacuate din stațiunea de schi de situată la altitudinea de 4.265 metri. Cel puțin o persoană a fost scoasă de sub zăpadă, iar echipele de salvare continuă operațiunea de căutare a posibilelor victime.

Mai multe imagini cu zăpada care a făcut prăpăd în restaurantul hotelului au fost postate pe rețelele de socializare. Din fericire, la ora producerii avalanșei nu erau foarte mulți oameni la masă.

FOTO TWITTER


Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic


 

Citește mai multe despre avalanșă, Elveția, hotel, restaurant și zapada pe Libertatea.

Comentarii