MENIU CAUTĂ

O companie aeriană low-cost te plătește cu 3.300 euro pe lună ca să călătorești și să te muți în altă țară

Distribuie

WOW Air este o companie low-cost din Islanda care vine cu o ofertă atractivă pentru două persoane care își doresc să câștige bani călătorind.

Operatorul low-cost a lansat o campanie de recrutare de nerefuzat. Wow Air caută două persoane care să se mute în Islanda și care să călătorească în lume, timp în care să scrie conținut de travel și tipsuri de călătorii pentru site-ul companiei, potrivit thisisinsider.com.

Salariu lunar pentru cei aleși va fi de  de 3.300 euro pe lună, plus un apartament în centrul capitalei Islandei, Reykjavik, de unde vor pleca în călătorii în Europa și America de Nord.

Campania se numește WOW Travel Guide competition și a fost lansată pe 23 aprilie. Ea va începe la 1 iunie și se va sfârși pe 15 august, dar termenul limită pentru înscrieri este 14 mai. Pe 18 mai vor fi anunțați câștigătorii, iar din 1 iunie aceștia vor putea începe marea aventură.

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs?

Să realizezi un videoclip turistic de maximum două minute din orașul în care locuiești, apoi să încarci filmulețul denumit ”WOW air travel guide application” pe YouTube.

 


Ce va mânca Kim Jong-un la sumitul intercorean. Coreea de Sud a anunțat meniul servit de cei doi lideri la dineul oficial


 

Citește mai multe despre avion, calatorie, concurs, Islanda și job pe Libertatea.

Comentarii