Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie se va mărita cu plapuma ei. Cum își descrie relația cu obiectul care i-a cucerit inima Galerie foto
14imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie se va mărita cu plapuma ei. Cum își descrie relația cu obiectul care i-a cucerit inima

FOTO | O femeie se va mărita cu plapuma ei. Cum își descrie relația cu obiectul care i-a cucerit inima

Pascale Sellick, 49 de ani, a lansat o invitație deschisă pentru oricine vrea să asiste la momentul în care își va declara dragostea pentru companionul de dormit preferat. 

Artista spune că este o exhibiționistă „nepoliticoasă, crudă și spectaculoasă” care vrea să-ți unească destinul cu plapuma ei, potrivit devonlive.com.

Ea spune că relația ei cu obiectul este „cea mai intimă și de încredere” pe care a avut-o vreodată. Pascale anunță că ceremonia neobișnuită va avea loc la Rougemont Gardens in Exeter, Devon, pe 10 februarie.

„Relația cu plapuma mea este cea mai lungă, mai puternică, mai intimă și mai bună relație pe care am avut-o vreodată. Asta pentru că a fost mereu acolo pentru mine și îmi oferă îmbrățișări uriașe”, a spus Pascale.

FOTO NORTHFOTO


Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre


 

Close
Închide
  Close