Mergi direct la conținut »
O fetiță de 4 ani a murit în avion! Ea era transportată la Viena pentru o operație la inimă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de 4 ani a murit în avion! Ea era transportată la Viena pentru o operație la inimă

O fetiță de 4 ani a murit în avion! Ea era transportată la Viena pentru o operație la inimă

O fetiță de patru ani care avea nevoie de o operație complicată la inimă a murit în timpul zborului spre Londra, unde urma să aibă loc intervenția, a anunțat publika.md.

Fetița în vârstă de patru ani fusese internată pe 9 octombrie la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, până la rezolvarea detaliilor cu spitalul din Viena unde urma să aibă loc complicata intervenție.

Fetița mai fusese operată pe cord de trei ori

Copilul a fost examinat la aeroport de o echipă de medici moldoveni. Aceștia au decis că starea de sănătate îi permite să ajungă în siguranță la Viena.

Copilul a început să se simtă rău în timpul zborului, iar avionul a aterizat de urgență la Budapesta. Medicii au încercat să o resusciteze, dar fără succes.

Ministerul de Externe a anunțat că Ambasada Moldovei în Ungaria este în contact permanent cu părinții fetei.

„La moment misiunea diplomatică depune tot efortul pentru a urgenta efectuarea expertizei medico-legale, care se cere pentru a transporta ulterior corpul neînsuflețit a cetățeanului Republicii Moldova spre Chișinău”, a spus Valeriu Rusu, consilierul ministrului de Externe.

Și un bărbat din Suceava a murit la bordul unui avion.


VIDEO/ Daniel Robu și Silvia, foști colegi în trupa De La Vegas, nu au mai urcat pe scenă împreună de zece ani! Sunt ceruți la pachet la evenimente!

A pierdut jobul plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după ce a comis un atac revoltător pe stradă. Ce a putut face femeia

Close
Închide
  Close