De Daria Maria Diaconu,

Ramsey Beth Ann Bearse, care a câștigat titlul de Miss Kentucky în anul 2014, a fost arestată după ce a trimis fotografii indecente unui adolescent care era elevul său. La proces, fosta regină a frmuseții, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că a trimis fotografiile respective, însă a afirmat că a crezut că i le trimite soțului ei.

Întrebată în cadrul procesului de ce a trimis mai multe fotografii dacă era vorba de o confuzie, fosta miss a spus că nu a observat identitatea destinatarului.

În urma anchetei s-a descoperit că fosta miss Kentucky a trimis elevului ei fotografii pe Snapchat în perioada august-octombrie 2018.

Potrivit bluradio.com, părinții adolescentului au fost cei care au descoperit imaginile indecente trimise de Ramsey Beth Ann Bearse, în urmă cu an și au depus plângere împotriva ei. În fotografiile găsite în telefonul băiatului, fosta regină a frumuseții apărea în sânii goi.

Ramsey Beth Ann Bearse a fost profesoară la școala Andrew Jackson din Cross Lanes, West Virginia.

FOTO: Kanawha County Sheriffs Office; Miss America

Citeşte şi:

Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea: ”Numărul din 22 decembrie 1989 este prima atestare documentară a Revoluției”

Ministrul Dezvoltării îl dă pe Cumpănașu pe mâna DNA! „Am plătit 1,4 milioane de lei pentru 10 hârtii. Atât am primit noi”

În corpul de 21 de consilieri, ministrul sănătății Victor Costache are 3 sfătuitori cu probleme penale. Unul dintre ei este un medic trimis în instanță pentru 66 luări de mită

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile