Mergi direct la conținut »
O mamă și-a ucis bebelușul după ce l-a supus unor chinuri inimaginabile: "L-ai tratat ca pe un accesoriu de modă!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mamă și-a ucis bebelușul după ce l-a supus unor chinuri inimaginabile: "L-ai tratat ca pe un accesoriu de modă!"

O mamă și-a ucis bebelușul după ce l-a supus unor chinuri inimaginabile: „L-ai tratat ca pe un accesoriu de modă!”

Roxanne Davis, în vârstă de 30 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnată alături de iubitul ei la 10 ani de închisoare după ce i-au provocat moartea lui Stalney Davis, un băiețel de trei luni. 

Copilul a murit anul trecut, la sfârșitul lunii martie, după ce a ajuns la spital cu craniul spart și 41 de fracturi, potrivit metro.co.uk.

În timpul procesului celor doi britanici, judecătoarea i-a spus lui Roxanne că lacrimile ei de „crocodil” sunt „egoiste” și că este supărată doar pentru ce i se întâmplă ei.

Davis și iubitul ei au încercat să acopere faptul că își agresaseră fizic bebelușul în repetate rânduri. Medicii legiști au descoperit că bebelușul fusese strâns atât de tare de cei doi încât coastele i-au atins coloana vertebral.

Judecătoarea a spus că Stalney a suferit dureri îngrozitoare și că mama și-a tratat bebelușul ca pe „un accesoriu de modă”.


VIDEO/ Carmen Brumă a fost un Moș Nicolae generos. „A trebuit să umplu nouă perechi de ghete”


 

Close
Închide
  Close