Mergi direct la conținut »
O tânără de 18 ani din Argeș a fost rănită, după ce mașina în care se afla a căzut într-o râpă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără de 18 ani din Argeș a fost rănită, după ce mașina în care se afla a căzut într-o râpă

O tânără de 18 ani din Argeș a fost rănită, după ce mașina în care se afla a căzut într-o râpă

O tânără de 18 ani a fost rănită, în județul Argeș, după ce mașina în care se afla a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 5 metri. Şoferul, un bărbat de 33 de ani, le-a povestit polițiștilor că ar fi rămas fără frâne, dar e luată în calcul și varianta că avea alte preocupări în timp ce se afla la volan.

În masină se aflau patru pasageri. În urma incidentului, o fată de 18 ani acuză dureri la nivelul gâtului. Aceasta va fi transportată la Spitalul din Curtea de Argeș, informează sursata.ro.

Șoferul autoturismului urca un drum comunal, aproape de marginea unui pârâu, din Corbeni, județul Argeș. A pierdut controlul asupra vehiculului, iar mașina a luat-o la vale, căzând la 4-5 m adâncime.

În luna mai, doi copii au fost răniți într-un accident în Argeș, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR care derapase din cauza ploii.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


Close
Închide
  Close