Mergi direct la conținut »
Doi copii au fost răniți într-un accident în Argeș. Mașina lor a intrat într-un TIR care derapase din cauza ploii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi copii au fost răniți într-un accident în Argeș. Mașina lor a intrat într-un TIR care derapase din cauza ploii

Doi copii au fost răniți într-un accident în Argeș. Mașina lor a intrat într-un TIR care derapase din cauza ploii

Doi copii au fost răniți într-un accident petrecut, sâmbătă după-amiază, pe DN7, în județul Argeș. Mașina în care se aflau împreună cu doi adulți a intrat într-un TIR al cărui cap-tractor derapase pe șoseaua udă din cauza ploii torențiale.

De Cristian Simion,

Cei doi copii cu vârste de 11, respectiv 16 ani, se aflau într-un autoturism care circula pe drumul către Râmnicu Vâlcea, când autovehiculul a intrat într-un autotren care a derapat pe șoseaua udă.

Primele informații de la locul accidentului arată că în primă fază șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și, pe o ploaie torențială, capul-tractor a derapat, iar remorca pe care acesta o are atașată a intrat parțial pe celălalt sens de mers, blocând drumul. În următoarele momente, și-a făcut apariția în zonă autoturismul al cărui șofer nu a mai avut cum să frâneze la timp, mai ales că în acea zonă drumul este in pantă.

Cei doi copii au fost preluați de ambulanțe pentru a fi duși la spital pentru investigații medicale suplimentare.

În autoturism se aflau și doi adulți, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi nevoie să fie transportați la spital.

Polițiștii rutieri încearcă să dirijeze circulația în zonă, însă traficul, și așa îngreunat din cauza ploii, este foarte dificil întrucât  remorca TIR-ului blochează aproape complet drumul.

Citește și: VIDEO/ Sfatul unui expert imobiliar: dacă aveţi bani, cumpăraţi acum. Oferte de la 3000 de euro un teren, la 3 milioane de euro un hotel

Close
Închide
  Close