MENIU CAUTĂ

O tânără din Rovinari a fost violată de doi bărbaţi care au luat-o „la ocazie”

Distribuie

Clipe de groază pentru o tânără în vârstă de 20 de ani din Rovinari. Aceasta era la Florești, în comuna gorjeană Țînțăreni, când a fost luată la ocazie de o mașină în care se aflau trei bărbați. Întâmplarea a avut loc în urmă cu două zile.

Șoferul nu a oprit în Bîlteni, acolo unde tânăra voia să coboare, ci a continuat deplasarea până în Rovinari. Acolo doi dintre bărbați au institat ca tânăra să urce cu ei într-o garsonieră, femeia fiind apoi obligată să întrețină cu ei raporturi sexuale.

Poliția i-a identificat pe cei doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bîlteni, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, potrivit pandurul.ro. Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării medico-legale, medici specialiști concluzionând că aceasta nu prezintă urme de violențe fizică specifică abuzării. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

Citește mai multe despre Rovinari, tanara generatie și violata pe Libertatea.

Comentarii