MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2018 10:35

(P) Fără dureri articulare viața e mai ușoară!

Distribuie

Lyprinol de la brandul Pharmalink este un produs unic ce cuprinde o formulă de lipide marine, o combinație de diferite grupuri de lipide și de acizi grași polinesaturati Omega-3 care sunt extrași din Scoica Verde de origine din Noua Zeelandă. Suplimentul alimentar sun formă de capsule este dovedit științific a fi un extrem de puternic antiinflamator pentru ameliorarea și tratarea durerilor de articulații.

Acest produs marin unic a fost expus la mai multe cercetări la scară mondială înainte de a fi lansat pe piață și recomandat pentru persoanele care suferă de artrită, dureri articulare și afecțiuni ale sistemului osos. Astfel, s-a dovedit faptul că prin administrarea sa poate reduce considerabil efectele dăunătoare ale inflamațiilor care pot consta în diferite reacții alergice ale sistemului osos. În acest fel, artrita, dar și inflamarea căilor respiratorii sunt eliberate din organism, îmbunătățind sănătatea și ușurând viața.

Suplimentul Lyprinol este un puternic calmant natural care asigură ameliorarea durerilor articulare și a artritei, promovând întărirea oaselor, dar și intensificând funcțiile creierului

Produsul pe bază de Scoică Verde, vitamina E și steroli de origine vegatala acționează prin eliberarea inflamației de la nivelul încheieturilor înțepenite, făcând ca mișcarea și respirația să fie cu mult îmbunătățite.

Suplimentul alimentar bio formulat pe un tip de ulei marin de calitate superioară, a câștigat încrederea și popularitatea la scară mondială, prin proprietățile sale benefice asupra diverselor afecțiuni inflamatorii. Care sunt efectele pozitive ale acestui adjuvant odată ce îl administrezi zilnic? Avantajele sale sunt de sprijinire a mobilității și funcțiilor articulațiilor, de menținere în stare de funcționare a căilor respiratorii și a pasajelor de respirație, fiind și un tratament natural pentru astm.

Deoarece Lyprinol este un produs bogat în acizi grași Omega-3 esențiali, este vital pentru starea de bine generală

Oferind un mix complex de lipide marine Omega-3 și Omega-6, la fel ca și alți compuși unici, puterea suplimentului nutritiv de la Pharmalink este chiar și mai mare decât cele mai calitative uleiuri de pește. Drept rezultat, doar o singură capsulă de produs organic oferă cam același grad de beneficii ca un flacon întreg de capsule de uleiuri de pește.

Lyprinol este un produs compus din lipide naturale marine care cuprinde o combinație rară de grupuri de lipide și acizi grași polinesaturati Omega-3 cunoscuți drept PCSO-524. Prin nenumărate studii clinice a fost demonstrat faptul că suplimentul bio este un antiinflamator extrem de puternic în lupta cu durerile de articulații și pentru întărirea oaselor. Tocmai PCSO-524 este componenta activă a produsului Lyprinol ce însumează 92 de acizi grași care oferă fiecărei capsule acțiunile sale benefice antiinflamatorii.

Substanța PCS0-524 este rezultatul mai multor ani de cercetări și dezvoltare, care și-a dovedit proprietățile avantajoase asupra organismului, fără a prezenta reacții adverse neplăcute. Datorită extractului de Scoică Verde, Lyprinol oferă rezultate pozitive în eliberarea afecțiunilor artritice prin stimularea funcțiilor de apărare ale organismului în fața bolii.

Comentarii