Mergi direct la conținut »
A fost lansat parfumul care miroase „a frică”. Ai avea curaj să îl miroși?
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A fost lansat parfumul care miroase „a frică”. Ai avea curaj să îl miroși?

A fost lansat parfumul care miroase „a frică”. Ai avea curaj să îl miroși?

Parfumul „Threat de Toilette” a fost lansat de compania care face programe software pentru protejarea fata de hackeri, Kaspersky.

În colaborare cu Scarlett London, o cunoscută bloggeriţă de modă din Marea Britanie, producătorul rus de soluţii de securitate cibernetică a găsit o modalitate inedită de a atrage atenţia asupra importanţei securităţii cibernetice și a lansat un parfumul care miroase a frică, potrivit theinquirer.net.

Ingredientele folosite în conceperea acestui parfum nu au fost făcute publice, dar sticluța cu esențe ar trebui să-i aducă aminte consumatorlui de riscurile pe care le poate întâlni pe Internet.

Cei de la Kaspersky spun că parfumul miroase „a frică” – simbolic, desigur, pentru că scopul este să-i facă pe oameni să înţeleagă riscurile atacurilor cibernetice.

David Emm, cercetător principal de securitate la Kaspersky Lab, a declarat că „frica ne trezeşte simţurile. Frica nu mai este percepută doar în lumea fizică, este peste tot în jurul nostru, în vieţile noastre conectate” la internet.


EXCLUSIV | Delia își dezvăluie secretul. Cum scapă de trac? „Să apelezi la instinctul de supraviețuire…”


 

Close
Închide
  Close