De Mihai Niculescu,

Cele patru persoane decedate se aflau în mașina condusă de șoferul care a efectuat manevra interzisă de întoarcere. Celelalte patru persoane rănite erau în autoturismul care circula regulamentar, doar două dintre ele acceptând să fie duse la la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ pentru evaluare medicală, relatează Agerpres.

„În jurul orei 13,55 am primit un apel la serviciul 112, prin care ne semnala că pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi, s-a produs un accident. Din primele cercetări efectuate, conducătorul unui autoturism aflat în trafic ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, maşina fiind lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, cei patru ocupanţi ai maşinii au decedat. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt”, a explicat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

În apropierea locului accidentului, o autospecială ISU care se îndrepta la eveniment a fost lovită de o altă maşină, după ce şoferul acesteia a întors pentru a evita coada formată. Niciunul dintre salvatori nu a fost rănit, ei continuându-şi deplasarea pe jos, au precizat reprezentanţi ai ISU.

Cel mai grav accident rutier din acest an s-a produs sâmbătă, în localitatea Sf. Gheorghe din Ialomița. Un TIR a lovit frontal un microbuz iar 10 persoane au murit și alte șapte au fost rănite.

Sursa imagini: Ziarul de Iași

Citeşte şi:

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Șapte rectori și-au câștigat dreptul la al treilea mandat, interzis prin lege, folosind călătorii în Maldive, Thailanda, Bosnia și Burundi!

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: „Creierul meu este o bombă”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor