De Dragoș Tănase,

„În urma autorizaţiilor de percheziţie domiciliară autorizate de Judecătoria Sectorului 1, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, ambele în Bucureşti, fiind identificate cantităţi importante de plante verzi, dar şi uscate, cel mai probabil din categoria celor cu efect psihotropic”

Comunicat Poliția Capitalei:

După audierile efectuate ieri , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au fost identificați doi bărbați, suspecți în comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlharie calificată

În acest context, a fost sesizată și Brigada de Combatere a Crimei Organizate București din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Cei doi tineri au fost reținuți aseară, pentru 24 de ore.

Poliția Capitalei a început cercetările după ce în spațiul public au apărut imagini surprinse de camera de bord a unei mașini, în care doi tineri lovesc pasagerul unui autoturism oprit la semafor, apoi intră cu forța în interior, lovindu-l și pe șofer.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Mediafax, victima îi cunoștea pe agresori, iar la mijloc ar fi o datorie mai veche ce vizează drogurile.

Citeşte şi:

Semnele care te anunță că trebuie să ajungi la psiholog. Terapia, un subiect tabu în rândul societății. Vedetele de la noi nu s-au sfiit să vorbească despre asta

Opt funcționari ai Primăriei Timișoara au mers în vizită la fabrica de tramvaie din Turcia, dar s-au relaxat și în baloane! Distracție în Cappadocia

Le-au spus vecinilor că fata a plecat și, de fapt, o omorâseră. Cazuri de crime din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse