Mergi direct la conținut »
Vacanțele de Revelion sunt mai scumpe în multe dintre stațiunile din România decât sejururi în Thailanda. 2.000 de euro de cuplu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vacanțele de Revelion sunt mai scumpe în multe dintre stațiunile din România decât sejururi în Thailanda. 2.000 de euro de cuplu

Vacanțele de Revelion sunt mai scumpe în multe dintre stațiunile din România decât sejururi în Thailanda. 2.000 de euro de cuplu

Vacanțele de Revelion sunt mai scumpe în multe dintre stațiunile din România decât sejururi în aceeași perioadă în țări exotice precum Thailanda, arată o analiză a operatorului de turism Christian Tour. Multe dintre pensiunile din Maramureș, Bucovina, ori resorturi de lux din Băile Felix și de pe Valea Prahovei sunt rezervate chiar din primăvară sau de pe perioada verii, deși prețurile nu pot fi considerate accesibile, situându-se între 1000 și 2000 de euro.

De Mihai Niculescu,

Hotelurile de lux din Poiana Braşov, Păltiniş ori Băile Felix sunt rezervate aproape în totalitate. Stațiunile în topul celor preferate de români sunt cele de pe Valea Prahovei şi Braşov. Clasamentul este completat de staţiuni balneare, precum Băile Felix, unde primează serviciile welness, dar și de pensiunile agroturistice cu clienți fideli, care vin an de an, relatează Agerpres.

Tariful mediu pentru două persoane este de 3.500 – 4.000 de lei pentru 4 nopţi de cazare, demipensiune şi mese festive. Tarifele pentru vacanţa de Revelion depăşesc cu mult acest prag mediu, ajungând să coste cât un sejur într-o destinaţie exotică, în locații considerate exclusiviste.

Spre exemplu, în resorturi din Poiana Braşov, din Păltiniş ori din Băile Felix, preţurile pentru noaptea de Revelion sar de 1.000 euro şi ajung chiar la peste 2.000 de euro, spun reprezentanţii Christian Tour.

Pachetele includ cazare 5, 6 sau 7 nopţi, mic dejun, cine, petrecere tematică de Revelion şi foc de artificii, animaţie pentru adulţi şi copii, acces la spa şi spuma party.

În Thailanda, unde un sejur de Revelion în Krabi costă aproximativ 700 de euro de persoană. De altfel, Thailanda este una dintre cele mai căutate destinaţii exotice pentru vacanţa de Anul Nou.

Sursa foto: pexels.com


FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor


 

Close
Închide
  Close