De Adrian Ilie,

Victor Ponta a precizat care vor fi direcțiile de acțiune ale Pro România în această toamnă, pe lângă susținerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

”Nu vom vota pentru un nou Guvern “Dăncilă 2 “ la fel de incompetent și incapabil ca și cel de azi(…) După ce este respinsă în Parlament restructurarea falsă a Guvernului “Dăncilă” vom cere demisia imediată a acestuia. Dacă Dăncilă și gașca ei se vor “ține de scaune” în mod neconstituțional și ilogic – atunci vom vota moțiunea de cenzură împotriva acestor inconștienți”, a scris fostul prim-ministru.

După eventuala demitere a Vioricăi Dăncilă, Pro România își propune constituirea unei noi majorități de stânga care să guverneze până la alegerile parlamentare din 2020, în care PSD să fie inclus, dar fără actualul premier.

”Nu vom face parte dintr-un guvern de dreapta PNL – USR și nu considerăm că aceștia au soluții realiste pentru scoaterea României din dezastrul în care a fost adusă țara de către Dragnea și Dăncilă”, a conchis Victor Ponta.

Precizările lui Victor Ponta survin după ce președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, la finele ședinței Comitetului Executiv Național al PSD. că social-democrații exclud negocieri cu Pro România pentru susținerea în Parlament a Guvernului.

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă, anunţ despre restructurarea Guvernului, după şedinţa PSD: „Pro România nu intră la guvernare”

Dăncilă merge săptămâna viitoare în Parlament pentru a cere vot de încredere. „Nu ne-am hotărât dacă mergem cu remaniere sau restructurare”

Alianța USR-PLUS propune un pact pentru declanșarea alegerilor anticipate

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții