De Adrian Ilie,

”Educația înseamnă pentru acești copii o viață mai bună, un trai mai bun, oportunitatea de a își clădi un rost în viață. Educația reprezintă concret ieșirea din sărăcie, combaterea violenței domestice, o stare de sănătate mai bună, ambiții personale mai mari care atrag după sine alte și alte generații. Educația înseamnă o dezvoltare mai bună a comunităților locale”, a afirmat Viorica Dăncilă în discursul susținut la Sântămăria Orlea.

Ulterior, într-o postare pe Facebook, Viorica Dăncilă a spus că este nevoie de un consens național în domeniul educației astfel încât toate partidele să-i sprijine pe guvernanți pentru luarea măsurilor necesare/

”Am credința că România va crește doar dacă educația va crește. Și pentru aceasta e nevoie de un consens național pe o perioadă lungă între toate formațiunile politice. E nevoie de maturitate, astfel încât, orice guvern ar fi la putere, să aibă sprijinul necondiționat pentru a dezvolta educația românească”, a spus Dăncilă.

La Sântămăria Orlea, Viorica Dăncilă a fost însoțită de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Citeşte şi:

Carmen Iohannis în prima zi de școală: ”Să avem răbdare unii cu alții”

Iohannis: ”Unii politicieni se tem de școală; aici sunt formați oamenii care le taxează erorile de logică și de exprimare”

Peste 2.800.000 de elevi şi preșcolari au început astăzi școala și grădinița. Iohannis dă startul anului școlar 2019-2020

Conversația dintre pilotul lui Kobe Bryant și turnul de control. Ce s-a întâmplat cu un minut înainte de accident
GSP.RO

Conversația dintre pilotul lui Kobe Bryant și turnul de control. Ce s-a întâmplat cu un minut înainte de accident

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu