Mergi direct la conținut »
Presa italiană reacționează: "Medic fals de la Veneția în sălile de operație din București"
Ştiri Libertatea > Ştiri > Presa italiană reacționează: "Medic fals de la Veneția în sălile de operație din București"

Presa italiană reacționează: „Medic fals de la Veneția în sălile de operație din București”

Cel mai dezbătut subiect al săptămânii în România a ajuns și în Italia, țara de baștină a medicului fals Matteo Politi, alias Matthew Mode.

De Răzvan Luțac,

Astfel, mai multe ziare din Peninsulă au preluat subiectul Libertatea și l-au prezentat cu lux de amănunte. „Medic fals din Veneția în sălile de operație din București”, a titrat Il Messagero, cotidian din Roma, fondat în 1878.

„A operat în 4 ore ceea ce trebuia să opereze într-o singură oră. Și a avut dificultăți care i-au alarmat pe ceilalți doctori (cei adevărați)”, a punctat Il Messagero.

Il Gazzettino, cotidianul numărul 1 în nord-estul Italiei, a revenit la subiectul pe care îl abordase și în 2010-2011, când falsul medic fusese prins în țara natală. „Pe scurt, putem să spunem că lupul își schimbă părul, dar năravul ba”, a fost concluzia jurnaliștilor după expunerea cazului.


Citeşte şi:

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

Spitalul Monza, una din clinicile private unde a operat Matthew Mode, pe numele lui real Matteo Politi, anunță că îl dă în judecată pe falsul medic, după dezvăluirile din Libertatea

Matteo Politi, medicul fals care a operat în România, era cercetat de poliție într-un dosar de înşelăciune

Matteo Politi, declarații în direct la TV: ”Nu fug, dar prefer să nu spun unde sunt. Din clipa în care statul român mi-a recunoscut diplomele, mă numesc medic”

Close
Închide
  Close