Mergi direct la conținut »
Matteo Politi, medicul fals care a operat în România, era cercetat de poliție într-un dosar de înşelăciune
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Matteo Politi, medicul fals care a operat în România, era cercetat de poliție într-un dosar de înşelăciune

Matteo Politi, medicul fals care a operat în România, era cercetat de poliție într-un dosar de înşelăciune

Matthew Mode, pe numele lui real Matteo Politi, medicul fals despre care Libertatea a dezvăluit că a operat la mai multe clinici din România, era în atenţia poliţiei din luna noiembrie.

De Remus Vlad,

Poliţia Capitalei a confirmat faptul că pe 20.11.2018, ofiţerii au declanşat cercetările într-un dosar de înșelăciune. La acea dată, potrivit anchetatorilor, două persoane au mers la Secția 4 de Poliție, unde au sesizat faptul că un cetățean străin, care le-a spus că este proprietarul unei clinici private, i-a păcălit.

Individul le-ar fi promis că le oferă un spațiu în acea clinică pentru desfășurarea unor activități medicale. Cei doi au şi plătit o sumă considerabilă de bani ca avans pentru contractul de închiriere, ce era valabil pe un an.

Medicul fals nu a mai dat banii înapoi

Între timp însă, acest lucru nu s-a mai perfectat, iar străinul nu a dat nici banii înapoi.

Surse judiciare au confirmat, pentru Libertatea, că cel care a înşelat cele două persoane este chiar medicul fals Matthew Mode, pe numele lui real Matteo Politi, italianul despre care a scris în exclusivitate Libertatea.

Cercetările sunt efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru înşelăciune. Anchetatorii vor face verificări şi cu privire la alte aspecte privind activitatea medicului fals.

Citește și:

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

Close
Închide
  Close