De Cristian Anton,

Statul nu are bani pentru a plăti salariile și pensiile sub actuala formă, iar viitorul Guvern va fi nevoit să dea afară 400.000 de bugetari, următoarea măsură de a aduce bani la buget fiind renunțarea la cota unică, pentru că niciun politician nu se va atinge de salarii și pensii, a spus Anastasiu.

Nu o să mai fie 42 de judeţe, ci 8 regiuni, n-o să mai fie 3.000 de unităţi administrativ-teritoriale, ci 1.000, şi de acolo dăm afară 400.000 de oameni, de care mediul privat are nevoie

Dragoș Anastasiu

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane a subliniat că vorbeşte în nume personal, deşi aceste informaţii nu includ ”nimic ascuns”.

”O să încerce să se atingă, unii de ei, în următorul an, dacă se poate, printr-un Guvern care nu o să aibă la vârf coloratură politică, să se atingă de Legea Pensiilor, cu pensiile speciale şi cu salarizarea unitară, dar în special prin diminuarea numărului de bugetari de la 1.200.000 la 800.000, printr-o schimbare la nivel de administraţie”, a afirmat Dragoş Anastasiu.

Niciun partid nu se va atinge de salarii și pensii

”Cota unică nu are nicio şansă să supravieţuiască. C-o fi bine, c-o fi rău, nu sunt banii în România! În anii 2020, 2021, 2022 şi aşa mai departe, nu sunt bani pentru a plăti salariile şi pensiile conform actualei Legi a Pensiilor şi a Salarizării Unitare. Nu sunt bani! Eu personal cred că niciun partid nu se va atinge de această zonă”, a mai spus Dragoş Anastasiu.

Citeşte şi:

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

Sondaj IMAS la comanda Europa FM: Klaus Iohannis pe primul loc în intenţiile de vot pentru prezidenţiale, urmat de Mircea Diaconu

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile