Duminică, la aproape doi ani după ce a dezvăluit lumii întregi că este bisexual, fiul cel mai mic al lui David Mountbatten, cel de-al treilea marchiz al Milford Haven, și vărul Reginei, s-a căsătorit cu James Coyle.

Cei doi și-au unit destinele în fața a 60 de rude și prieteni, inclusiv cele trei fiice ale Lordului Ivar. La eveniment nu au participat, însă membrii de seamă ai Casei Regale.

Cei doi vor petrece luna de miere în Grecia sau Croația și a fost amânată până anul viitor.

În urmă cu 24 de ani, Lordul Ivar s-a căsătorit cu Lady Penny Mountebatten, care îi este și acum prietenă, de care a divorțat în 2011. El a dezvăluit că în timpul căsătoriei de 17 ani s-a chinuit cu sexualitatea sa, având în vedere că din adolescență știa că are altă orientare sexuală, scrie Daily Mail.

”Penny știa înainte să ne căsătorim că atracția mea era împărțită în două. Ea a înțeles și îi voi fi întotdeauna recunoscător”, a susținut Lordul Ivar.

Ivar și James s-au cunsocut în 2014, într-un supermarket dintr-o stațiune montană din Elveția, unde membrul Familiei Regale a Marii Britanii mergea des să schieze.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | Ultimul meşter croitor al Serviciilor Secrete: „Au trecut 30 de ani de când am instruit un ucenic”


FOTO: INSTAGRAM