Mergi direct la conținut »
Prima reacţie a avocatului lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat: "Au vrut să-l scoată din scena politică şi au reuşit!"
Ştiri Libertatea > Ştiri > Prima reacţie a avocatului lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat: "Au vrut să-l scoată din scena politică şi au reuşit!"

Prima reacţie a avocatului lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat: „Au vrut să-l scoată din scena politică şi au reuşit!”

Unul dintre avocaţii lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a reacţionat la scurt timp de la pronunţarea sentinţei de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Este o condamnare politică. Au vrut să-l scoată din scena politică şi au reuşit. Pe viitor ne vom gândi să vedem dacă avem vreo cale de atac extraordinară, una internatională”, a declarat pentru Libertatea Flavia Teodosiu, avocata liderului social-democrat.

Liviu Dragnea a condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive. Sentința pronunţată de judecători este definitivă.


Citește și:

Tolo: Încă un nevinovat intră la închisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare!

Close
Închide
  Close