MENIU CAUTĂ

Primarul din Târgu Jiu, audiat la DNA Craiova în calitate de martor. Dosarul ar viza un contract de concesiune

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, a fost audiat, joi dimineață, în calitate de martor, la Direcția Națională Anticorupție Craiova. Dosarul ar viza un contract de concesiune.

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost chemat, joi, la audieri, la Direcţia Naţională Anticorupţie Craiova, relatează gds.ro.

Potrivit primarului, au primit invitaţii pentru a da explicaţii în faţa procurorilor anticorupţie Alina Piţu, şefa Serviciului Juridic, şi Grigore Jianu, secretarul Primăriei Târgu Jiu.

Dosarul ar viza rezilierea, înainte de termen, a unui contract de concesiune încheiat cu forma care administrează parcarea din faţa Complexului Rodna, aflat în apropierea Pieţei Centrale din Târgu Jiu.

Liberalul Marcel Romanescu, în vârstă de 42 de ani, a devenit primar al municipiului Târgu Jiu după câștigarea alegerilor parțiale din 11 iunie 2017.

Citește și:

EXCLUSIV/ Verdict groaznic al legiștilor: pacienta a murit de foame, singură și speriată în bălăriile din curtea spitalului Primăriei Capitalei

Citește mai multe despre audieri pe Libertatea.

Comentarii