Mergi direct la conținut »
Primarul PSD al Brăilei, mesaj tranşant, după alegerile europarlamentare: "Liviu Dragnea demisia!!!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Primarul PSD al Brăilei, mesaj tranşant, după alegerile europarlamentare: "Liviu Dragnea demisia!!!"

Primarul PSD al Brăilei, mesaj tranşant, după alegerile europarlamentare: „Liviu Dragnea demisia!!!”

Primarul Marian Dragomir, președinte al organizației municipale a PSD Brăila, a scris, duminică seara, pe Facebook, că vina pentru acest rezultat la alegerile europarlamentare este liderul PSD, Liviu Dragnea, deoarece membrii partidului nu au putut să-și prezinte realizările și programele în condițiile în care atenția era îndreptată asupra temelor din justiție.

„Liviu Dragnea demisia!!! A ales ușa din spate asa cum am declarat în 20.09.2018. (…) Un partid mare trebuie să fie condus de un președinte fără probleme de imagine,
care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. PSD este un partid care a luat măsuri economice bune, cu primari care nu au putut prezenta realizările lor în campanie pentru că aveam alte teme de discutat – legile justiției și ura față de Liviu Dragnea. Mi-am asumat încă din 2018 lupta în interiorul partidului și o să spun întotdeauna lucrurilor pe nume indiferent de persoană sau situație”, a scris Marian Dragomir.

Marian Dragomir face parte din organizația care a fost condusă de Mihai Tudose, fostul premier al României.

Anul trecut, el i-a transmis un alt mesaj lui Liviu Dragnea prin care îi spunea că „viitorul PSD va fi fără implicarea lui în conducerea partidului deoarece formațiunea politică are nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, al dialogului și al conducerii participative”.

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat, duminică, înainte de închiderea urnelor de vot, că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze în cazul în care partidul pierde alegerile.

Partidul Social Democrat a obținut 25,8% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, la egalitate cu Partidul Național Liberal. Alianța 2020 USR-PLUS s-a clasat pe locul al treilea, obținând 23,9% din voturi, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde și Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS).


Citeşte şi:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close