13 Feb. 2018 13:54 , de Dragoș Sasu

Primele imagini cu Tudorel Toader în Japonia. S-a întâlnit cu ministrul Justiției nipon

Distribuie

Ministrul Justiției japonez, Yōko Kamikawa, a anunţat astăzi că s-a întâlnit cu omologul său român, Tudorel Toader și a postat pe pagina sa de pe o reţea de socializare imagini din timpul discuțiilor oficiale.

„Am confirmat că vom consolida în continuare parteneriatul nostru prin împărtășirea cunoștințelor şi experienței administrației juridice şi participării la formarea specialiștilor”, a spus oficialul nipon.

Foto: Ministerul Justiţiei Nipon

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este de duminică 11 februarie în capitala Japoniei, unde are loc reuniunea cu tema 'Aprofundare tehnică în domeniul regenerării urbane'. Evenimentul este organizat de Centrul de Instruire pentru Dezvoltare al Băncii Mondiale, din Tokyo, în colaborare cu Guvernul Japoniei și cu orașele Yokohama și Kawasachi. Ministrul Justiției anunțase că participă la reuniune în perioada 11- 17 februarie.

Deplasarea ministrului Tudorel Toader se va încheia însă mai devreme. Premierul Viorica Dăncilă l-a chemat de urgență pe ministrul Tudorel Toader în țară, după scandalul în care a fost implicată Direcția Națională Anticorupție. 

Premierul Viorica Dăncilă a făcut anunțul după ședința de la PSD. Șefa Executivului a precizat că îi va cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să se întoarcă în țară, ca urmare a dezvăluirilor făcute de Vlad Cosma și de Mihaiela Iorga Moraru 'Îi vor cere domnului ministru să se întoarcă cât mai repede în România, având în vedere ultimele informații din spațiul public. Mi se pare normal ca ministrul Justiției să se afle în țară', a spus Dăncilă, după ședința BPN al PSD.


Citește și:

Tudorel Toader se întoarce în țară în urma scandalului care vizează DNA

Loading...
Comentarii