Mergi direct la conținut »
Principele Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Principele Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai

Principele Nicolae a transmis o scrisoare Casei Regale prin care cere să fie primit la funeraliile Regelui Mihai ca membru al familiei. Avocatul său a declarat, vineri, că Nicolae Medforth Mills va participa la funeraliile Regelui Mihai. 

“Va participa la înmormântare. A primit o adresă oficială din partea Casei Regale că are un loc în cadrul protocolului funerar şi va participa împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. Legătura dintre Casa Regală şi prinţul Nicolae se va face printr-un oficial al Casei Regale, domnul Traian Sîrcă”, a spus Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae.

Informația vine la o zi după ce s-a aflat că Nicolae Medforth Mills a trimis o scrisoare în care a cerut să i se comunice detalii privind înmormântarea bunicului său precum şi poziţia sa la funeralii.

Avocatul acestuia a declarat, joi, că solicitarea fostului principe a fost ignorată de Casa Regală și a spus că dacă nu i se va răspunde, va participa la înmormântarea bunicului său din public, care orice cetățean de rând.

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, pentru Mediafax, Radu Enache, avocatul fostului principe.

Relația lui Nicolae, care a trimansmis un mesaj emoționant după moartea bunicului său, cu Familia Regală a fost una tensionată în ultima perioadă. Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, anunţa, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a îşi vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestăţii Sale s-a înrăutăţit.


Citește și: VIDEO/Fabuloasa viață a muzicianului Don Con. De la ferma de porci din Danemarca până la comoara din biserică!


 

Close
Închide
  Close