Bărbatul se numește Durek Verrett și se descrie pe sine ca fiind un „ghid spiritual și un vindecător genial”, aflat la a „șasea generație de șamani” în familia sa. El spune că poate încetini îmbătrânirea, prin folosirea puterii sale de a „accesa atomii” din interiorul corpului uman.

Șamanii, intermediarii dintre oameni și lumea spiritelor, susțin că pot trata boli și sunt capabili să intre în lumile superioare pentru a obține răspunsuri la problemele comunității.

Printesa Martha Louise a fost mult timp cunoscută că are un interes în practicile spirituale, iar anul trecut chiar a călătorit în India pentru a se reculege  împreună cu prietenii.

În 2007, i s-a cerut chiar să renunțe la titlul său regal, după ce a anunțat planurile de a deschide o școală care să îi antreneze pe oameni să comunice cu lumea „de dincolo”.

Acum, unii cred că o anumită înțelegere spirituală i-a legat pe cei doi, devenind o atracție puternică, mai ales după ce Martha Louise – care este fiica regelui Harald și a reginei Sonja, fiind și cel mai mare copil al lor – și-a declarat dragostea pentru noul său partener de viață, scrie Daily Mail.

„Știi, când îţi întâlneşti adevărata iubire și eu am fost suficient de norocoasă s-o găsesc pe a mea. Durek mi-a schimbat viaţa, aşa cum a făcut-o cu mulţi alţii. M-a făcut să văd că iubirea necondiţionată există pe această planetă. M-a acceptat, fără întrebări ori frici. Mă face să râd mai mult decât oricine, are cele mai înţelepte sfaturi pentru mine. Mă simt atât de fericită şi binecuvântată că este iubitul meu. Îţi mulţumesc, iubirea mea, pentru că m-ai inclus, atât de generos, în familia ta”, a mărturisit ea, recent, pe contul de socializare.

Cu toate acestea, nu toți supușii sunt de acord cu noua sa relație, din diferite motive, dar cele mai insistente critici sunt acelea că nu respectă cutumele Casei Regale. Pentru aceștia, Prințesa Norvegiei a avut un mesaj clar.

„Celor ce simțiti nevoia de a critica, vă rog să vă abțineți! Nu sunteți în măsură să alegeți pentru mine sau să mă judecați. Durek este doar un om, alături de care îmi place să-mi petrec timpul și care mă împlinește. Deci, vă mulțumesc pentru respectarea acțiunilor mele și a alegerii partenerului meu. Tot ce știu în acest moment este că ne iubim și că sunt foarte fericită”, le-a transmis Martha Louise criticilor săi.

La rândul său, Durek i-a întors afecțiunea, tot printr-un mesaj postat pe Instagram, în care o descrie pe Prințesă drept o „femeie puternică, ce mă lasă să fiu eu, fără judecată sau constrângere”.

„Sunt liber atunci când sunt cu ea, liber să fiu eu și să iubesc o femeie care este o lumină strălucitoare a înțelepciunii și a grației profunde și a frumuseții imense. Sunt atât de entuziasmat de a fi cu tine și de a împărtăși dragostea noastră cu atâtea suflete frumoase”, a adăugat el.

Durek lucrează cu clienți din toate domeniile vieții, inclusiv celebrități de la Hollywood, muzicieni și vedete de televiziune, profesioniști și regalitate europeană, fiind și un activist pentru drepturile omului.

În urma regulilor de succesiune ale Norvegiei, Prințesa Martha Louise se află pe locul al patrulea în rândul tronului, după fratele său mai mic, Prințul Haakon (45 de ani), și cei doi copii ai acestuia, Prințul Sverre Magnus, de 13 ani, și Prințesa Ingrid Alexandra, de 15 ani, pe care îi are cu Prinţesa Mette-Marit.

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei şi soţul său, scriitorul Ari Behn, au divorţat în 2017, după 15 ani de căsnicie, conform unui anunţ făcut, atunci, de Palatul regal din Oslo. Era primul, din istoria modernă a familiei regale norvegiene.

„Viaţa nu merge de fiecare dată în linie dreaptă”, declara atunci prinţesa, într-un comunicat, citat de Agerpres, adăugând că în ultima perioadă de timp ea şi Ari Behn s-au îndepărtat din ce în ce mai mult unul de altul.

Prinţesa şi scriitorul Ari Behn s-au logodit în anul 2001 şi s-au căsătorit în mai 2002 la catedrala din Trondheim. După divorţ, cei doi îşi vor împărţi custodia asupra celor trei fete, Maud Angelica, 16 ani, Leah Isadora, 14 ani şi mezina Emma Tallulah, 10 ani.

Prinţesa a mai precizat că atât ea cât şi soţul său, atunci în vârstă de 43 de ani, încercau de mult timp să-şi salveze căsnicia, însă fără succes.

Regele şi Regina şi-au exprimat, la rândul lor ,regretul pentru destrămarea acestei căsnicii şi au precizat că doresc să aibă în continuare o relaţie bună cu Ari Behn.

După divorț, Martha Louise și-a urmat propria carieră, care includea conducerea unei companii de divertisment și o fundație caritabilă.

Vezi cele mai spectaculoase rochii purtate la nunțile regale din lume!

FOTO: Instagram.com


Citește și:

Încă o nuntă regală în Marea Britanie. Prințesa Beatrice are planuri de căsătorie cu iubitul său milionar

Gestul emoționant făcut de Prințesa Eugenie în fața Reginei Elisabeta a II-a la nunta regală

GALERIE FOTO| Cu ce s-au îmbrăcat Meghan Markle și Kate Middleton la nunta regală a prințesei Eugenie

FOTO| Cara Delevingne a șocat la nunta regală a prințesei Eugenie. Cum s-a putut îmbrăca modelul la ceremonia de la biserică


 

Urmărește-ne pe Google News