Mergi direct la conținut »
Gestul emoționant făcut de Prințesa Eugenie în fața Reginei Elisabeta a II-a la nunta regală
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Gestul emoționant făcut de Prințesa Eugenie în fața Reginei Elisabeta a II-a la nunta regală

Gestul emoționant făcut de Prințesa Eugenie în fața Reginei Elisabeta a II-a la nunta regală

Prințesa Eugenie (28 de ani) a uimit invitații la nunta sa, după ceremonia din Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Ea s-a aplecat în fața bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, imediat după terminarea slujbei religioase.

Același gest a fost făcut și de Jack Brooksbank (32 de ani), soțul Prințesei Eugenie, arată publicația britanică Mirror.

Chiar dacă purta o rochie masivă, dar superbă în același timp, Prințesa Eugenie și-a arătat respectul pe care îl poartă monarhului britanic, aplecându-se în fața ei în timp ce îl ținea de mână pe Jack Brooksbank.

Imaginile cu momentul în care prințesa Eugenie s-a aplecat în fața reginei pot fi văzute aici.

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a Marii Britanii, și Jack Brooksbanck s-au căsătorit astăzi, în a doua nuntă regală a anului după ce a prințului Harry cu Meghan Markle.


CITEȘTE ȘI: VIDEO. Actorul Alin Panc renunță la filmele internaționale, după ce a jucat într-o comedie românească «Aici aș vrea să mă opresc ca artist. Aș pleca în munți»


FOTO: CAPTURĂ VIDEO YOUTUBE

Close
Închide
  Close