Mergi direct la conținut »
Cele mai spectaculoase rochii purtate la nunțile regale din lume
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cele mai spectaculoase rochii purtate la nunțile regale din lume

Cele mai spectaculoase rochii purtate la nunțile regale din lume

Rochia purtată de mireasă la orice nuntă este una dintre atracțiile principale, dar dacă este vorba de o nuntă regală, aceasta capătă conotații cu totul speciale.

În contextul nunții prințului Harry cu Meghan Markle, Libertatea vă prezintă cele mai spectaculoase rochii purtate la nunțile regale din lume în ultimii 18 ani.

2018 – Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex după căsătoria cu Harry, a purtat o rochie concepută de designerul britanic Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă Givenchy.

Peste 6,6 milioane de Tweet-uri au fost distribuite cu ocazia nunții regale

2015 – Prințesa Sofia a Suediei a purtat la nunta sa o rochie cu mâneci lungi și voal din dantelă, creată de designerul suedez Ida Sjöstedt

2013 – Prințesa Madeleine a Suediei a ales o rochie specială Valentino Garavani, cu mâneci scurte și dantelă chantilly.

2013 – Prințesa Claire de Luxembourg a purtat la nunta sa cu Prințul Felix o rochie cu mânecă lungă acoperită în întregime cu dantele. Creația i-a aparținut lui Elie Saab.

2011 – Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a ales să poarte la nunta cu Prințul William o rochie devenită un adevărat simbol pentru nunțile regale. Ținuta a fost creată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

2011 – Zara Phillips, nepoata Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, camioană olimpică la echitație, a ales o rochie Stewart Parvin, fără umeri.

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”
Recomandări

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”

 

2010 – Prințesa Victoria, moștenitoarea coroanei Suediei, a ales să poarte la nuntă o rochie din satin alb creată de designerul suedez Pär Engsheden.

2008- Marie Cavallier, a doua soție a Prințului Joaquim al Danemarcei, a ales să poarte la nuntă o rochie cu decolteu adânc și mâneci din dantelă.

2005 – Camilla Parker Bowles, a doua soție a prințului Charles, a ales o rochie de la Robinson Valentine și o haină lungă brodată cu aur deasupra.

2004- Regina Letizia a Spaniei, una dintre cele mai în ton cu moda suverane din lume, a ales la nuntă o rochie Manuel Pertegaz cu o trenă uriașă și un guler interesant.

Cele mai spectaculoase rochii purtate la nunțile regale din lume

2002 – Regina Máxima a Țărilor de Jos a ales să poarte la nunta sa cu regele Willem-Alexander o rochie creată de Valentino din mătase Mikado, cu o trenă lungă de cinci metri.

2001 – Mette-Marit, soția prințului moștenitor a coroanei Norvegiei, a purtat o rochie superbă creată de ea împreună cu designerul norvegian Ove Harder Finseth. Ce a atras atenția a fost faptul că a purtat un buchet de flori curgătoare violet.


Citește și: VIDEO/ Reportaj printre 100.000 de oameni la Windsor. Zâmbetele și respectul au transformat un eveniment stradal în unul regal


Close
Închide
  Close