De Cristian Anton,

Teodor Niță a participat la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Sindelfingen din partea clubului Karate Tradițional Eforie, condus de sensei Niculae Dumitrescu.

Procurorul Teodor Niță (stânga) a obținut două medalii la Mondiale și trei la Europenele de karate

Procurorul s-a înscris în concurs la categoria veterani (50-54 ani) și a câștigat două medalii de bronz, la Fukugo, respectiv kumite echipe. Anterior, magistratul constănțean a obținut două medalii de bronz și una de argint la Campionatele Europene de Karate Fudokan.

Şi în meseria mea, mă ghidez tot după principiile după care te educă şi acest sport, karate. Mi se potriveşte.

Procurorul Teodor Niță:

Niță a spus că face sport de 47 de ani- 17 ani a practicat judo, iar de 30 de ani, karate.    

„Am revenit în competiţiile sportive după 25 de ani, când am considerat că sunt pregătit. În acest sport sunt permise participări la concursuri până la peste 70 de ani”, a spus procurorul karateka.

„Antrenamentele înseamnă înot, forţă, kaiak, tehnică… Antrenamente de două ori pe zi. În afară de familie şi muncă, sportul este singura mea preocupare.

Nu mă interesează să fac altceva. Nu am participat la competiţii de 25 de ani, pentru că m-am concentrat pe familie şi muncă, dar lucrurile s-au aşezat, copiii sunt mari”, a mai spus Niţă.

Citeşte şi:

USR București a depus plângere penală pe numele Gabrielei Firea acuzând-o că, deși știa de ilegalitățile de la Spitalul Gomoiu, nu a sesizat Parchetul

Cum folosește Klaus Iohannis oamenii din stat ca să fie reales! Membru CNA implicat în campania electorală online a președintelui

Fals de proporții în lumea medicală: Alexandru Checheriţă, șeful Comisiei de Nefrologie din România, a devenit medic primar printr-o derogare inventată direct în calculatorul Ministerului Sănătății!

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
GSP.RO
Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși