De Bobi Neacșu,

Miercuri, 8 aprilie 2020, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească, însă dimineţile rămân reci.

Vremea în Bucureşti

În Bucuresti, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească uşor, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo în ţară

În ţară, temperaturile maxime vor fi în jurul celor normale în sud şi în sud-est şi se vor situa peste cele caracteristice perioadei în restul ţării, iar la scara întregii țări se vor încadra între 11…14 grade Celsius pe litoral şi 21…22 de grade Celsius în nord-est, anunţă stirimeteo.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -7 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 10 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea. Noaptea, pe arii restrânse în depresiuni și în zonele deluroase, se va produce brumă.

Citeşte şi:

Ministrul Tătaru, precizare pentru bolnavii de cancer după ordinul lui Arafat de interzicere a tratamentelor neurgente: ”Medicii vor analiza de la caz la caz”

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”

Teste COVID pentru VIP-uri. “Vicele” CJ Suceava și soția s-au testat cu 5 zile înaintea medicilor: „Vreau să știu dacă-s negativ, că stau în izolare de două săptămâni”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați