Mergi direct la conținut »
Reacțiile pelerinilor din Voluntari care au plecat la Sfânta Parascheva. "Să trăiască primarul, cum îl cheamă? Pandele" | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacțiile pelerinilor din Voluntari care au plecat la Sfânta Parascheva. "Să trăiască primarul, cum îl cheamă? Pandele" | VIDEO

Reacțiile pelerinilor din Voluntari care au plecat la Sfânta Parascheva. „Să trăiască primarul, cum îl cheamă? Pandele” | VIDEO

Mii de pelerini din Voluntari au plecat la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva. Credincioșii au fost duși cu autocare puse la dispoziție de Primăria Voluntari.

De Dana Aramă,

Aproape 8.000 de credincioși, veniți din țară și din străinătate, au participat, la Iași, la scoaterea în procesiune a raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Ceremonia religioasă a început joi dimineață, în jurul Catedralei Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Ca în fiecare an, credincioșii din Voluntari pleacă cu miile în pelerinaj pentru a se închina Cuvioasei Parascheva. Aceștia au fost transportați la Iași cu 110 de autocare, care au fost puse la dispoziția lor de Primăria Voluntari.

Credincioșii au reacționat vizavi de organizare.
„O organizare foarte frumoasă, foarte plăcută, foarte bună. Să trăiască primarul…cum îl cheamă? Pandele, Pandele!”, a spus o enoriaşă, potrivit stirileprotv.ro.

„Nu-i vorba de gratuit, că dacă aş avea puterea de a merge cu o maşină sau un tren, şi acum aş merge”, a spus alt credincios.
„Foarte frumos. Conducerea-i mai proastă…”, a afirmat un alt participant la pelerinaj.

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

Cumpără cartea de la punctele de difuzare a presei. Cartea costă 14, 99 lei și este recomandată de Libertatea.

Close
Închide
  Close